>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Nie potrzebuje, jesteś prawdziwą świecącą gwiazdą tego forum. Znam twoją wartość :]

Rusza ktoś dzisiaj Wawrinkę? Moim zdaniem dzisiaj Kitajec odpada z US Open, ja się skłaniam w jego stronę.
jeśli z silami jest ok to Nishikori dzisiaj to az obowiazek.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nie potrzebuje, jesteś prawdziwą świecącą gwiazdą tego forum. Znam twoją wartość :]

Rusza ktoś dzisiaj Wawrinkę? Moim zdaniem dzisiaj Kitajec odpada z US Open, ja się skłaniam w jego stronę.
ja mam Stasia, Japoniec jest dobry jak sie rozkreca na 5cio setowki co juz nawrt sam powiedzial kiedys w wywiadzie. Co do Stasia watpie ze mu na 5cio setowke pozwololi. Mqm tez Vang cos tam w mixcie.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Jesli chodzi o Fonfe to moze zagrał moze nie zagrał, takie cos jak juz ktos dał przykład wyżej mozna w paincie zrobic w 3 minuty... to nie jest forum do chwalenia sie za ile sie gra... podaj typ i jak juz chcesz to stawke w jednostkach, nikogo nie interesuje za ile grasz... jedni wierzą i gratulują drudzy nie wierzą i zazdroszczą

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
jeśli z silami jest ok to Nishikori dzisiaj to az obowiazek.
No nie wiem. Mi kompletnie nie widzi się to, że Kei wygra. Sądzę, że Stan to trochę niewygodny rywal dla Japończyka. No i przede wszystkim uważam, że jest value na Wawrinkę. Co najmniej powinno być tutaj równo.

5567 719

5567

Użytkownik
Do wszystkich chcących grać na Nishikoriego:

Przypomnijcie sobie co się stało z Keiem wcale nie tak dawno na US Open, gdy ograł Djokovica. Mi ten mecz z Murrayem strasznie przypominał tamto spotkanie. Wiadomo, wcale nie musi teraz tez tak byc, ale stawianie go teraz w roli faworyta ze Stachem to jest błąd buków. Wg mnie Stan to bierze. @2,20 bajka. ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Do wszystkich chcących grać na Nishikoriego:

Przypomnijcie sobie co się stało z Keiem wcale nie tak dawno na US Open, gdy ograł Djokovica również w 5 setach. Mi ten mecz z Murrayem strasznie przypominał tamto spotkanie. Wiadomo, wcale nie musi teraz tez tak byc, ale stawianie go teraz w roli faworyta ze Stachem to jest błąd buków. Wg mnie Stan to bierze. @2,20 bajka. ;)
Jeszcze dodam, ze w meczu z DelPo widac bylo u niego spora motywację, chetnie dołożyłby 3 Szlema do kolekcji, tutaj jeszcze nie wygrał, a wiadomo, ze Djokovica się nie przestraszy w finale : )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom