>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
szpil 313

szpil

Użytkownik
Bet365
Powyżej 3.0 Udinese U19 v Juventus U19
(1. połowa - Azjatyckie rzuty rożne) 09/09/2016 Brak 1.675 Odbędzie się

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dziś towarzysko zagrają w siatkówke Turcy z Grekami.Przymierzam się w stronę dodatniego handicapu na Grecję. Czy ma ktoś jakieś informację czy jacyś podstawowi gracze Turków pojechali na mistrzostwa juniorów ? Nie mogę nic na własna rękę znaleźć.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Oglada ten mecz ktos jest szansa ze Turcy wygrają czy zamykac ?

Ja oglądałem 3 pierwsze sety, teraz już Bułgarów zamknąłem jak prowadzili w 4 secie więc tylko śledzę. Według mnie szansa jest, zagrywka zdecydowanie po stronie Turasów, głowa w obu drużynach na podobnym poziomie, nie ma wielu błędów.Bułgarzy lepiej operują blokiem. tego seta już zdecydowanie odpuścili, więc nie wiadomo czy w tie-breaku powrócą do formy z 3 seta, czy też zagrają na poziomie tego. Turcy najwięcej punktów zdobywają przy zagrywce jednego z nich, który bije jak Anderson na IO, potrafi kilka punktów samą zagrywką nabić.Wystarczy jednak, że w tie-breaku dwa razy z rzedu zepsuje zagrywkę i największy ich atut leży w gruzach.Jeżeli z zyskiem - zamykaj, jeżeli ze stratą to czekaj na rozwój wydarzeń ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja tam mam Turcje tylko po 2.62 w trakcie 2 seta ???? Ale zagrane dosyć mocno więc fajnie by było jakby utrzymali

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom