>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Dziękuje, dobranoc.
Ale kogo to obchodzi, skoro nie masz pojęcia co stawiasz? Już nie wspominam o tym, że zapałki w grze.
Froome - Contador 1 @ 1.22 i Froome top3 @ 1.25, kursy bez szału, ale będzie łatwo.
Castroviejo chyba weźmie etap i zgarnie go Krzychowi.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Jak myslisz Nairo poza top10 warto?
Ciężko powiedzieć. Strasznie słaba obsada jeśli chodzi o czasowców. Tak naprawdę tylko Castroviejo i Froome to czołówka. W normalnych warunkach, to Nairo kręciłby się koło 30 miejsca. Jednak ze względu na brak czasowców oraz to, że większość solidnych kolarzy na czas może odpuścić to Nairo może być gdzieś 9. Aczkolwiek bardziej realna szansa na miejsce w okolicy 15. Mimo wszystko kurs średni i ja nie ruszam.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Poczytaj sobie na Pinnacle artykuł, że nie trzeba się znać na drewnie zeby na nim zarabiac.
Krzysiu napisałem do Cb, wypłaciłem 10000zł i szukamy dalej ????
Nie trzeba też być psychologiem, żeby wiedzieć, że nie grasz za takie stawki. Mniejsza o to, żyj dalej w tym swoim urojonym świecie.
Kurs na Bayern to jakiś żart ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Schepper win , pavlasek nie chce wygrac, bo to nie mozliwe by tak sie lamac nagle df, smecz o sile dziecka ???? katorga dla oczu

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ja jeszcze raz apeluję o rozsądek, przestańcie się wzajemnie obrażać. Nikt nikogo nie zmusza do pokazywania kuponów, a jeśli już ktoś się chwali dużą wygraną to minimum przyzwoitości nakazywałoby zrobienie PrtSc z kuponu.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
To jak ci to mam udowodnić koleżko :cool:
Nie potrzebuje, jesteś prawdziwą świecącą gwiazdą tego forum. Znam twoją wartość :]
Rusza ktoś dzisiaj Wawrinkę? Moim zdaniem dzisiaj Kitajec odpada z US Open, ja się skłaniam w jego stronę.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Bet365
(3-0) - Powyżej 4.0 FK Orenburg - Rezerwa v Anzhi Makhachkala - Rezerwa
(1. połowa - Azjatycka suma goli) 09/09/2016 Brak 1.875 Odbędzie się

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom