mocniej niz Fonfe paintowiec? ????Ja tam mam Turcje tylko po 2.62 w trakcie 2 seta ???? Ale zagrane dosyć mocno więc fajnie by było jakby utrzymali
gratulacje i uklony sie naleza ????5;3 ole ole ole
e; 8;3 zaraz szampan
Nie coś Ty ???? ja nie mam tyle zapałekmocniej niz Fonfe paintowiec? ????
Nie graj już dziś nic więcej, WYPŁAĆ TODziękuje, dobranoc.
Ale kogo to obchodzi, skoro nie masz pojęcia co stawiasz? Już nie wspominam o tym, że zapałki w grze.Dziękuje, dobranoc.
Ciężko powiedzieć. Strasznie słaba obsada jeśli chodzi o czasowców. Tak naprawdę tylko Castroviejo i Froome to czołówka. W normalnych warunkach, to Nairo kręciłby się koło 30 miejsca. Jednak ze względu na brak czasowców oraz to, że większość solidnych kolarzy na czas może odpuścić to Nairo może być gdzieś 9. Aczkolwiek bardziej realna szansa na miejsce w okolicy 15. Mimo wszystko kurs średni i ja nie ruszam.Jak myslisz Nairo poza top10 warto?
Nie trzeba też być psychologiem, żeby wiedzieć, że nie grasz za takie stawki. Mniejsza o to, żyj dalej w tym swoim urojonym świecie.Poczytaj sobie na Pinnacle artykuł, że nie trzeba się znać na drewnie zeby na nim zarabiac.
Krzysiu napisałem do Cb, wypłaciłem 10000zł i szukamy dalej ????
Nie potrzebuje, jesteś prawdziwą świecącą gwiazdą tego forum. Znam twoją wartość :]To jak ci to mam udowodnić koleżko