Niestety nie tym razem, 2 czerwona kartka ustawila to spotkanie.Po przebiegu meczu, kursach pre, wahaniach w trakcie meczu wchodze lekko w FK Cadca.
Nie szalec ze stawkami.
FK Cadca @4 lekko
Fk Cadca lub remis @2 to troche mocniej
Typy z caloroczniaka.
Też dostałem zwrot , bodajże kurs na Sancica @4 złapałem kiedy prowadził w drugim secie *41, potem i tak go przegrał więc myślałem ze pinnek wiedział o jakims wałku i takie kursy dałale miło z ich strony, mogli rozliczyć jako przegrany normalnie i nic bym przecież nie mówił nie to co bet, co tylko kursy po meczu zmienia na niższy :d
Z jednej strony masz rację ale czy Mourinho nie zależy na wygrywaniu t
Pewnie tak, ale czy Rashford, Martial, Mata to slabi zmiennicy. oni pewnie wyjda zagrac bo ostatni mecz siedzieli na lawce wiec potencjal jest nawet w rezerwie. Na wyjazdach pewnie nie beda sie spinac wiec handi nie bedzie im sie chcialo pokrywac ale mysle, ze punkty beda przywozic. Przed swoja publicznoscia nie bedzie wypadalo przegrywac, wiec mysle, ze 9 pkt bedzie.
Luuucky ???? tez mialem pograne ????Malaysia U19 v Singapore U19 o1.5 ht kurs 2.2
Już miałem pisać że nie wpadło a tu o....w ostatniej chwili ????Malaysia U19 v Singapore U19 o1.5 ht kurs 2.2
Jednak za szybko rozliczylem .Po przebiegu meczu, kursach pre, wahaniach w trakcie meczu wchodze lekko w FK Cadca.
Nie szalec ze stawkami.
FK Cadca @4 lekko
Fk Cadca lub remis @2 to troche mocniej
Typy z caloroczniaka.
czekałem czekałem aż usnąłem w końcu ???? widzę debla już grają, wiesz może jakie tam plany w meczu Kavcica ? dograją dzisiaj ? jaki tam czas jest ? ????Też dostałem zwrot , bodajże kurs na Sancica @4 złapałem kiedy prowadził w drugim secie *41, potem i tak go przegrał więc myślałem ze pinnek wiedział o jakims wałku i takie kursy dał
W Chinach już suszą korty
Petrovic 10pkt z rzędu przegranych ???? kabaret
Suszyli i znowu deszcz był, single przelozone na jutroczekałem czekałem aż usnąłem w końcu ???? widzę debla już grają, wiesz może jakie tam plany w meczu Kavcica ? dograją dzisiaj ? jaki tam czas jest ? ????
1 brakloOver 3.5 (Total Goals - Over/Under 3.5)
Malaysia U19 v Singapore U19 Asian
1.95