>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Po przebiegu meczu, kursach pre, wahaniach w trakcie meczu wchodze lekko w FK Cadca.
Nie szalec ze stawkami.
FK Cadca @4 lekko ⛔
Fk Cadca lub remis @2 ⛔ to troche mocniej
Typy z caloroczniaka.
Niestety nie tym razem, 2 czerwona kartka ustawila to spotkanie.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Nie wiem jak wy myślicie, ale moim zdaniem Manchester i Jose będą lać na LE. Oni chcą być w TOP4 by wrócić do LM a LE potrzebna im jak....
Z tego mają grosze a tylko zmęczenie i kontuzję mogą być.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ale miło z ich strony, mogli rozliczyć jako przegrany normalnie i nic bym przecież nie mówił nie to co bet, co tylko kursy po meczu zmienia na niższy :d
Też dostałem zwrot , bodajże kurs na Sancica @4 złapałem kiedy prowadził w drugim secie *41, potem i tak go przegrał więc myślałem ze pinnek wiedział o jakims wałku i takie kursy dał
W Chinach już suszą korty

Petrovic 10pkt z rzędu przegranych ???? kabaret

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Nie wiem jak wy myślicie, ale moim zdaniem Manchester i Jose będą lać na LE. Oni chcą być w TOP4 by wrócić do LM a LE potrzebna im jak....

Z jednej strony masz rację ale czy Mourinho nie zależy na wygrywaniu t
Pucharów? Myślę że będzie dużo rotacji w składzie ale nie odpuszcza.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Pewnie tak, ale czy Rashford, Martial, Mata to slabi zmiennicy. oni pewnie wyjda zagrac bo ostatni mecz siedzieli na lawce wiec potencjal jest nawet w rezerwie. Na wyjazdach pewnie nie beda sie spinac wiec handi nie bedzie im sie chcialo pokrywac ale mysle, ze punkty beda przywozic. Przed swoja publicznoscia nie bedzie wypadalo przegrywac, wiec mysle, ze 9 pkt bedzie.
Malaysia U19 v Singapore U19 o1.5 ht kurs 2.2
Luuucky ???? tez mialem pograne ????

rzepin 1,2M

rzepin

Użytkownik
Malaysia U19 (1st Half - Result)
Malaysia U19 v Singapore U19 Asian
1.80Malaysia U19 (1st Half - Result)
Malaysia U19 v Singapore U19 Asian
1.80[/QUOTE
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Po przebiegu meczu, kursach pre, wahaniach w trakcie meczu wchodze lekko w FK Cadca.
Nie szalec ze stawkami.
FK Cadca @4 lekko ⛔
Fk Cadca lub remis @2 to troche mocniej ✅
Typy z caloroczniaka.
Jednak za szybko rozliczylem ;).
Szkoda 2 czerwonej kartki, bo w 9 potrafili strzelic 2 bramki, wiec teoretycznie w 10 by wygrali :razz:, bo bramki by nie stracili.
3:3

Otrzymane punkty reputacji: +7
W 208

wertek

Użytkownik
&lt;table class=&quot;bet&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1&quot;&gt;&lt;tbody data-reactid=&quot;.a.4.1.0&quot;&gt;&lt;tr data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.1&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th title=&quot;H. Zeballos - D. Petrovic&quot; class=&quot;&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.2&quot;&gt;H. Zeballos - D. Petrovic
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;odd &quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.4&quot;&gt;3.40&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tip-row&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.1&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;4&quot; class=&quot;opportunity&quot; title=&quot;D. Petrovic&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.1.0&quot;&gt;D. Petrovic
2 set - zwycięzca
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +8
W 208

wertek

Użytkownik
&lt;table class=&quot;bet&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1&quot;&gt;&lt;tbody data-reactid=&quot;.a.4.1.0&quot;&gt;&lt;tr data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.1&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th title=&quot;H. Zeballos - D. Petrovic&quot; class=&quot;&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.2&quot;&gt;H. Zeballos - D. Petrovic
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;odd &quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.4&quot;&gt;3.40&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tip-row&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.1&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;4&quot; class=&quot;opportunity&quot; title=&quot;D. Petrovic&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.1.0&quot;&gt;D. Petrovic
2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;✅

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Też dostałem zwrot , bodajże kurs na Sancica @4 złapałem kiedy prowadził w drugim secie *41, potem i tak go przegrał więc myślałem ze pinnek wiedział o jakims wałku i takie kursy dał

W Chinach już suszą korty

Petrovic 10pkt z rzędu przegranych ???? kabaret
czekałem czekałem aż usnąłem w końcu ???? widzę debla już grają, wiesz może jakie tam plany w meczu Kavcica ? dograją dzisiaj ? jaki tam czas jest ? ????

rzepin 1,2M

rzepin

Użytkownik
Christina McHale (Match Betting)
Christina McHale v Rebecca Peterson Japan Women&#39;s Open
2.20[/quote]

✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
ted 12,8K

ted

Forum VIP
czekałem czekałem aż usnąłem w końcu ???? widzę debla już grają, wiesz może jakie tam plany w meczu Kavcica ? dograją dzisiaj ? jaki tam czas jest ? ????
Suszyli i znowu deszcz był, single przelozone na jutro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom