valentine28
Forum VIP
Selfless @1.61 Live Train 1 mecz
Aktualny wynik 11:11 , selfless gra po terro
Łatwiutko, 16:13
Selfless @1.61 Live Train 1 mecz
Aktualny wynik 11:11 , selfless gra po terro
było 8:3, potem kontuzja mózgu zrobiło się 8:5 ale szybko poprawiły grę i mamy 10:5Under 16,5 Hradecka/Hlavackova Tiebreak @1.83
Szkoda że zaczynali od terro, to ustawiło całą grę :/Renegades -5.5 Mapa 2 @1.80
VS Eunited
Tak jak mówiłem to jest nuke i się potwierdziło, renegades przegrali po terro 12:3, żeby wygrać w ct 13:1 i wygrać cały mecz 16:13. Szkoda tylko że nie zaczynali gry po ct, to by handi także weszło no ale i tak jest dobrze ????Renegades @2.62 live
To jest nuke, tu można wygrywać 15:0, wierzę w comeback (nie szaleć ze stawką)
BOOOOOM@Edit Dokładam po 6.00
od Pinka, 2 dni wisiał nierozliczony mimo że przegrałem, a dzisiaj patrze zwrot ???? czyżby jakiś wałek ? ????[Tennis] [Live ATP Challenger Banja Luka - R1] [Match] Antonio Sancic vs Ruben Ramirez Hidalgo. Your bet with ticket-ID: 637636515 has been refunded. All bets taken have been refunded due to the following reason: [Abnormal and suspicious betting activity has been detected for this event. All wagers from all customers have been cancelled. This action is taken very rarely and is for the protection of all our customers.] . Thank you!
Pewnie za dużo kasy stracili na tym zakładzie więc woleli anulować:razz:od Pinka, 2 dni wisiał nierozliczony mimo że przegrałem, a dzisiaj patrze zwrot ???? czyżby jakiś wałek ? ????
Abnormal and suspicious betting activity has been detected for this event.Pewnie za dużo kasy stracili na tym zakładzie więc woleli anulować:razz:
Nie bój się, gdyby ten betting activity poszedł w stronę przegranych to by nie anulowali zakładuAbnormal and suspicious betting activity has been detected for this event.
???? ????
ale miło z ich strony, mogli rozliczyć jako przegrany normalnie i nic bym przecież nie mówił ???? nie to co bet, co tylko kursy po meczu zmienia na niższy :d