W dzisiejszych czasach takie zdjęcie kojarzy mi się jedynie z egzekucjami islamistów na amerykańskich dziennikarzach.Właściwie to nic. Po prostu avatar z jednego z lepszych filmów.
Przeciez "prezesi" juz się wypowiedzieli, ze do konca rundy na pewno zostanie.Jest gdzieś zakład na zwolnienie Hasiego? :razz:
Powiedział, powiedział, wiele rzeczy mówi :razz: Lanie od Borussi, kolejne kiepskie wyniki w lidze i Hasi poleci.Przeciez "prezesi" juz się wypowiedzieli, ze do konca rundy na pewno zostanie.
No wszystko zalezy od następnych spotkań w ekstraklasie, za wyniki w LM nikt go zwalnial nie będzie nawet jak po 0-10 będą zbierać.Powiedział, powiedział, wiele rzeczy mówi :razz: Lanie od Borussi, kolejne kiepskie wyniki w lidze i Hasi poleci.
Niektórym się wszystko z du... tfu... z islamistami kojarzy.W dzisiejszych czasach takie zdjęcie kojarzy mi się jedynie z egzekucjami islamistów na amerykańskich dziennikarzach.
Renegades -5.5 @1.80
Z Complexity 1 mapa
Niektórzy to by od razu pisali, ze "wszystko"... Napisałem co konkretnie. Malo tego bylo? Człowiek jedynie glupi i to ogląda, bo potem ma przed oczami.Niektórym się wszystko z du... tfu... z islamistami kojarzy.
mocnyW Wenezueli over 162,5 na 1:00 do gry. Płaską stawką.
Łatwiutko ????Tiafoe @2.10