719 5567 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3622 Właściwie to nic. Po prostu avatar z jednego z lepszych filmów. Kliknij aby rozwinąć... W dzisiejszych czasach takie zdjęcie kojarzy mi się jedynie z egzekucjami islamistów na amerykańskich dziennikarzach.
Właściwie to nic. Po prostu avatar z jednego z lepszych filmów. Kliknij aby rozwinąć... W dzisiejszych czasach takie zdjęcie kojarzy mi się jedynie z egzekucjami islamistów na amerykańskich dziennikarzach.
8,3K rambo131 Forum VIP Wrzesień 15, 2016 #3623 W Wenezueli over 162,5 na 1:00 do gry. Płaską stawką.
719 5567 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3624 Jest gdzieś zakład na zwolnienie Hasiego? :razz: Kliknij aby rozwinąć... Przeciez "prezesi" juz się wypowiedzieli, ze do konca rundy na pewno zostanie.
Jest gdzieś zakład na zwolnienie Hasiego? :razz: Kliknij aby rozwinąć... Przeciez "prezesi" juz się wypowiedzieli, ze do konca rundy na pewno zostanie.
251 ice29 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3625 Przeciez "prezesi" juz się wypowiedzieli, ze do konca rundy na pewno zostanie. Kliknij aby rozwinąć... Powiedział, powiedział, wiele rzeczy mówi :razz: Lanie od Borussi, kolejne kiepskie wyniki w lidze i Hasi poleci.
Przeciez "prezesi" juz się wypowiedzieli, ze do konca rundy na pewno zostanie. Kliknij aby rozwinąć... Powiedział, powiedział, wiele rzeczy mówi :razz: Lanie od Borussi, kolejne kiepskie wyniki w lidze i Hasi poleci.
719 5567 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3626 Powiedział, powiedział, wiele rzeczy mówi :razz: Lanie od Borussi, kolejne kiepskie wyniki w lidze i Hasi poleci. Kliknij aby rozwinąć... No wszystko zalezy od następnych spotkań w ekstraklasie, za wyniki w LM nikt go zwalnial nie będzie nawet jak po 0-10 będą zbierać.
Powiedział, powiedział, wiele rzeczy mówi :razz: Lanie od Borussi, kolejne kiepskie wyniki w lidze i Hasi poleci. Kliknij aby rozwinąć... No wszystko zalezy od następnych spotkań w ekstraklasie, za wyniki w LM nikt go zwalnial nie będzie nawet jak po 0-10 będą zbierać.
251 ice29 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3627 Tak też myślę, a zakładam że wyniki w lidze nie będą dobre. Dlatego szukałem jakiegoś zakładu u buka, żeby zobaczyć kurs i ocenić czy warto stawiać.
Tak też myślę, a zakładam że wyniki w lidze nie będą dobre. Dlatego szukałem jakiegoś zakładu u buka, żeby zobaczyć kurs i ocenić czy warto stawiać.
1,3K filipek1996 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3629 Botafago Over 2.5 Bouchard DW 2:0 AKO @3.10 Kopanina taka, że aż mi się podstawówka przypomniała.
150 wincent Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3630 W dzisiejszych czasach takie zdjęcie kojarzy mi się jedynie z egzekucjami islamistów na amerykańskich dziennikarzach. Kliknij aby rozwinąć... Niektórym się wszystko z du... tfu... z islamistami kojarzy.
W dzisiejszych czasach takie zdjęcie kojarzy mi się jedynie z egzekucjami islamistów na amerykańskich dziennikarzach. Kliknij aby rozwinąć... Niektórym się wszystko z du... tfu... z islamistami kojarzy.
2,3K valentine28 Forum VIP Wrzesień 15, 2016 #3632 Renegades -5.5 @1.80 Z Complexity 1 mapa Kliknij aby rozwinąć... ???? To jest jakaś kpina, wygrywać wszystko jak leci, rozwalić SK, żeby teraz w taki perfidny sposób oddać mecz?
Renegades -5.5 @1.80 Z Complexity 1 mapa Kliknij aby rozwinąć... ???? To jest jakaś kpina, wygrywać wszystko jak leci, rozwalić SK, żeby teraz w taki perfidny sposób oddać mecz?
719 5567 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3633 Niektórym się wszystko z du... tfu... z islamistami kojarzy. Kliknij aby rozwinąć... Niektórzy to by od razu pisali, ze "wszystko"... Napisałem co konkretnie. Malo tego bylo? Człowiek jedynie glupi i to ogląda, bo potem ma przed oczami.
Niektórym się wszystko z du... tfu... z islamistami kojarzy. Kliknij aby rozwinąć... Niektórzy to by od razu pisali, ze "wszystko"... Napisałem co konkretnie. Malo tego bylo? Człowiek jedynie glupi i to ogląda, bo potem ma przed oczami.
8,3K rambo131 Forum VIP Wrzesień 15, 2016 #3634 W Wenezueli over 162,5 na 1:00 do gry. Płaską stawką. Kliknij aby rozwinąć... mocny
2,3K valentine28 Forum VIP Wrzesień 15, 2016 #3636 Tiafoe @2.10 Kliknij aby rozwinąć... Łatwiutko ????
1,3K filipek1996 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #3638 Ta Linette to jest jakaś dziwna, tyle setek marnuje, eh. Tak to jest jak dwa paszczury się spotykają, nie wiadomo na kogo pograć
Ta Linette to jest jakaś dziwna, tyle setek marnuje, eh. Tak to jest jak dwa paszczury się spotykają, nie wiadomo na kogo pograć
2,3K valentine28 Forum VIP Wrzesień 15, 2016 #3639 Selfless @1.61 Live Train 1 mecz Aktualny wynik 11:11 , selfless gra po terro