Chodzi Ci o moje 3-0 ? To był zakład na wejście do gry na tkzw deal Synku ! Szkoda że tego nie komentowałes jak podałem !Chlopie ty wiesz cos na temat tenisa wszystkie spotkania jakie grali panowie konczyly sie 5 setowkami tylko raz byla to 4 setowka. Tylko totalny amator postawilby 3 sety zwlaszcza po tym jak wawrinka zagral z nishikori.. skoncz to swoje zenujace pisanie i spamowanie
A to ze piszesz o histori ich męczy to tak jak Nishikori przegral z Murray'em, nie ośmieszaj się przed nami przynajmniej, wystarczy że jesteś pośmiewiskiem w całym gimnazjum !Chlopie ty wiesz cos na temat tenisa wszystkie spotkania jakie grali panowie konczyly sie 5 setowkami tylko raz byla to 4 setowka. Tylko totalny amator postawilby 3 sety zwlaszcza po tym jak wawrinka zagral z nishikori.. skoncz to swoje zenujace pisanie i spamowanie
I Ty mnie pouczasz o słowniku? ???? co to w ogóle za skrót, bo domyślam się, że chodziło Ci o "tzw." :mrgreen:Chodzi Ci o moje 3-0 ? To był zakład na wejście do gry na tkzw deal Synku ! Szkoda że tego nie komentowałes jak podałem !
Jak widzisz zagrałem kilka zakładów aż Ci wajcha opadła ! A piszesz o 3-0
A czego się spodziewasz jak widzisz kombinacji jest dużodzieki.. nie kloccie sie tylko pomozcie![]()
no tak, inaczje sie raczej nie da...A czego się spodziewasz jak widzisz kombinacji jest dużo
Zrób solowe kontry a na ile to sam zdecyduj ile Ci wystarczy. Jak połączyć z te dwie kontry to będzie dużo wersji i totalna kaszana
Jedynie dwie solowe kontry, nic innego nie wymyslisz !
Over w koszu powinien wejsc,ostatnio sa bardzo wysokie wyniki,grają jyz na luzie przed play off.dzieki.. nie kloccie sie tylko pomozcie![]()
Nie ma nic nigdy pewnego ! Przykładów lepiej nie będę podawalOver w koszu powinien wejsc,ostatnio sa bardzo wysokie wyniki,grają jyz na luzie przed play off.
Dwie pojedyncze kontry tak żeby wyrównać zysk we wszystkich przypadkach. Wpisz w Google kalkulator dutchingumam La Sparks kosz zaraz zacznają powyzej 156pkt na jednym, a na drugim Libertad z paragwaju powyzej 2.5 gola, jakies pomysly jak to zagrac zeby nie bylo kaszanki? ????
Jaki słownik Synku ! W tych czasach jak się mówi slangiem ! Ja mam bajere skrecowana !I Ty mnie pouczasz o słowniku? ???? co to w ogóle za skrót, bo domyślam się, że chodziło Ci o "tzw." :mrgreen:
Są dwa przypadki i nie utrudniaj życia chlopowi, 2+2 to 4 i nie trzeba czytać tych kazamatow !Dwie pojedyncze kontry tak żeby wyrównać zysk we wszystkich przypadkach. Wpisz w Google kalkulator dutchingu
Gremio strzeli 1 gola @3.0 bet365
Komentarz zbędny, wyciągnij wnioski na przyszłość a takie rzeczy wygaduj w konfesjonale !pomarnowali strasznie... chociaż goście też mieli setki i 0-0 ostatecznie
typ pograny tak do oglądania, a ogólne wrażenie że strasznie słaba ta liga