Jeszcze się naje tych breakpoints spokoju trochę i opanowania !Djoko co 2 na 15 BP wykorzystane?
Jeszcze się naje tych breakpoints spokoju trochę i opanowania !Djoko co 2 na 15 BP wykorzystane?
Universitario de deportes 1 gol @1.80
@edit, wszystko Bet365
Kto pobrał to miche jarzy ! Ludzie siedzicie tu godzinami 365 dni w roku a jeszcze nie zajarzyliscie że tu się gra dobre chwile i zmiana strony !!!!Novak wygra 3 set @ 4.33 Bet365
Stake: 3/10
Polecam Pick !
Teraz komentujesz i cytujesz typ jak Djokovic odłamał, a czemu nie komentowałeś, jak 10/10 stawiałeś na 3:0 Serba? ????Kto pobrał to miche jarzy ! Ludzie siedzicie tu godzinami 365 dni w roku a jeszcze nie zajarzyliscie że tu się gra dobre chwile i zmiana strony !!!!
Podałem typ to mało ! Co miałem komentować ? Stawiałem jak stracil podanie ! A co my jemy razem lunch ? Moja wina że zero rozwoju i umiejętności w takich momentach u Ciebie , bo mnie nic nie zaskoczy, jestem ice menem w tych sprawach ! Chyba widać że na leszcza nie trafiłeś !Teraz komentujesz i cytujesz typ jak Djokovic odłamał, a czemu nie komentowałeś, jak 10/10 stawiałeś na 3:0 Serba? ????
Fun NBA ?No no no Seahawks widzę łądnie lecą...
Zbanujcie tego pajaca ????Podałem typ to mało ! Co miałem komentować ? Stawiałem jak stracil podanie ! A co my jemy razem lunch ? Moja wina że zero rozwoju i umiejętności w takich momentach u Ciebie , bo mnie nic nie zaskoczy, jestem ice menem w tych sprawach ! Chyba widać że na leszcza nie nie trafiłeś !
No chyba jednak na takiego trafiłem, skoro stawia 10/10 na Djoko 3:0 :jezora:Podałem typ to mało ! Co miałem komentować ? Stawiałem jak stracil podanie ! A co my jemy razem lunch ? Moja wina że zero rozwoju i umiejętności w takich momentach u Ciebie , bo mnie nic nie zaskoczy, jestem ice menem w tych sprawach ! Chyba widać że na leszcza nie nie trafiłeś !
A co Ci się stało ! Popusciles w majtki że strachu ? Do rzecznika się może udaj Ty forumowy Milicjancie !Zbanujcie tego pajaca ????
Serio nic nie wiesz o tenisie..Przypominam Djok połamał Staszka z 15-40 wcześniej płacząc. Z grubego nie ma co zbierać już ! Zaraz pomyśli sobie o wilgotnej Vekic i ost set 0-6 wtopi !
A wiesz co to znaczy ? Wogole !No chyba jednak na takiego trafiłem, skoro stawia 10/10 na Djoko 3:0 :jezora:
Grał ! Ale nie zagra już ! A to jest różnica, przeszłość nie wiele tu mówi, trzeba widzieć przyszłość a Ty masz z tym problem, jak widzę !Serio nic nie wiesz o tenisie..
Djoko dzis gra o wiele gorzej niz wawrinka.
Przypomne wawrinka polamal djoka 40:30 w waznym gemie 2seta gdzie djoko serwowal. I to nie placzac :]