>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
N 196

nicks

Użytkownik
Novak wygra 3 set @ 4.33 Bet365
Stake: 3/10
Polecam Pick !
Kto pobrał to miche jarzy ! Ludzie siedzicie tu godzinami 365 dni w roku a jeszcze nie zajarzyliscie że tu się gra dobre chwile i zmiana strony !!!!
Mam pobrane jeszcze :
zw 10/10
3-1 10/10
3-0 3/10

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Kto pobrał to miche jarzy ! Ludzie siedzicie tu godzinami 365 dni w roku a jeszcze nie zajarzyliscie że tu się gra dobre chwile i zmiana strony !!!!
Teraz komentujesz i cytujesz typ jak Djokovic odłamał, a czemu nie komentowałeś, jak 10/10 stawiałeś na 3:0 Serba? ????

N 196

nicks

Użytkownik
Teraz komentujesz i cytujesz typ jak Djokovic odłamał, a czemu nie komentowałeś, jak 10/10 stawiałeś na 3:0 Serba? ????
Podałem typ to mało ! Co miałem komentować ? Stawiałem jak stracil podanie ! A co my jemy razem lunch ? Moja wina że zero rozwoju i umiejętności w takich momentach u Ciebie , bo mnie nic nie zaskoczy, jestem ice menem w tych sprawach ! Chyba widać że na leszcza nie trafiłeś !

novo 203

novo

Użytkownik
Podałem typ to mało ! Co miałem komentować ? Stawiałem jak stracil podanie ! A co my jemy razem lunch ? Moja wina że zero rozwoju i umiejętności w takich momentach u Ciebie , bo mnie nic nie zaskoczy, jestem ice menem w tych sprawach ! Chyba widać że na leszcza nie nie trafiłeś !
Zbanujcie tego pajaca ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
N 196

nicks

Użytkownik
Przypominam Djok połamał Staszka z 15-40 wcześniej płacząc. Z grubego nie ma co zbierać już ! Zaraz pomyśli sobie o wilgotnej Vekic i ost set 0-6 wtopi !

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Podałem typ to mało ! Co miałem komentować ? Stawiałem jak stracil podanie ! A co my jemy razem lunch ? Moja wina że zero rozwoju i umiejętności w takich momentach u Ciebie , bo mnie nic nie zaskoczy, jestem ice menem w tych sprawach ! Chyba widać że na leszcza nie nie trafiłeś !
No chyba jednak na takiego trafiłem, skoro stawia 10/10 na Djoko 3:0 :jezora:

Otrzymane punkty reputacji: +1
forfa 118

forfa

Użytkownik
Przypominam Djok połamał Staszka z 15-40 wcześniej płacząc. Z grubego nie ma co zbierać już ! Zaraz pomyśli sobie o wilgotnej Vekic i ost set 0-6 wtopi !
Serio nic nie wiesz o tenisie..
Djoko dzis gra o wiele gorzej niz wawrinka.

Przypomne wawrinka polamal djoka 40:30 w waznym gemie 2seta gdzie djoko serwowal. I to nie placzac :]

Otrzymane punkty reputacji: +1
N 196

nicks

Użytkownik
Serio nic nie wiesz o tenisie..
Djoko dzis gra o wiele gorzej niz wawrinka.
Przypomne wawrinka polamal djoka 40:30 w waznym gemie 2seta gdzie djoko serwowal. I to nie placzac :]
Grał ! Ale nie zagra już ! A to jest różnica, przeszłość nie wiele tu mówi, trzeba widzieć przyszłość a Ty masz z tym problem, jak widzę !
Ile przegrałes zakładów live ! 90% ? Bo grales na kogoś bo zobaczyłeś chwilowy kosmos ! Do gry live to trzeba mieć lepetyne na miejscu, albo w ogóle tego nie ruszać !

wall 365

wall

Użytkownik
Pany mam pytanie, mam dwa kupony dosc mocne i po jednym meczu zostalo na jednym i drugim, jak zagrac kontre zeby to mialo rece i nogi? ????

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Kto wygra tego seta ten wygra mecz jak dla mnie, kondycjnie obaj cieżko, strasznie wilgotnie tam jest, tak jak w meczu Z Keiem 3 set na wyniszczenie był ;d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom