Dobre ale Stasiu nie wygra ! Nie z tą Maszyną, jak się księżycowy łeb rozkręci to wygra to w 4 setach runem 10-0 !
Poczekamy zobaczymy, przedmeczowo miałem grać Djoko ale teraz już bym na niego nie postawił tylko StasiuDobre ale Stasiu nie wygra ! Nie z tą Maszyną, jak się księżycowy łeb rozkręci to wygra to w 4 setach runem 10-0 !
No chyba Ty,Staszek jedziesz ????Dobre ale Stasiu nie wygra ! Nie z tą Maszyną, jak się księżycowy łeb rozkręci to wygra to w 4 setach runem 10-0 !
Barcelona tez miala wygrac hihihiDjok wygra mecz @ 1.90 Bet365
Stake: 10/10
Polecam Pick !
:grin:Ja Ci dam Ty "lobuzie" jeden, to zły doping ! ???? Celowo zły ! No no !
A co mnie pokemony z Barcy, to typ dla gimbo-typerow !Barcelona tez miala wygrac hihihi
Rozkręci się bo to człowiek z księżyca6:0 Stan @13
Troche szczescia i wejdzie. Djoko takie pily pierdzieli ze az glowa boli
Idź lepiej spać, bo szkoda klawiatury.Rozkręci się bo to człowiek z księżyca
To jest przekocur !!!! Michael Jordan tenisa a Wawrinka co najwyżej John Starks !
Chyba pierwszy raz ogladasz mecz tenisa. Gdyby Staszek mial regularnosc Djoka to nikt nie bylby w stanie z Nim.wygrac, on jest swietny ze swoim.BH..A co mnie pokemony z Barcy, to typ dla gimbo-typerow !
Zapomniałem: hihihihi
To Ty chyba oglądasz pierwszy raz mecz tenisa. Grać chwilę mega kosmos w jednym meczu to może każdy ! Nawet Kubot. Mecz trwa 3 pełne sety a turniej 2 tygodnie a rok 365 dni ! Nie takich chwilowych Hersow widziałem ! Synku .... !Chyba pierwszy raz ogladasz mecz tenisa. Gdyby Staszek mial regularnosc Djoka to nikt nie bylby w stanie z Nim.wygrac, on jest swietny ze swoim.BH..
Dla mnir Wawrinja wygrywa 3-1, nie, nie stawian nic.