Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
To co sędziowie robią w meczu zvereva to jest istna komedia! Takiego drukowania to ja dawno nie widziałem, serio...
@edit Teraz albo nigdy
gem 48 Simon @2.25 za drobne
Nie oglądam ale jestem w szoku, że Lorenzi nie siadł fizycznie w tym 5 secie
E: Murray to pewnie płacze ze śmiechu jak to ogląda. Przecież to praktycznie wolny los mu się trafia w 3r
Dobra, jeszcze raz gem 50 Simon @2.25
Jak go wygra to wygra mecz, jak nie to tiebreak
@Edit, poprawiłem, dokładnie chodziło o 50 gem ???? jednak tiebreak zadecyduje
No niestety ... Ale za sam fakt że wytrwałem z oglądaniem tego cyrku do końca należą mi się brawa ????
Mecz tragedia... oboje siebie warci. A co do ich serwisu to już nawet w ITF-ach lepiej serwują
Taśma od Nole też na przez tego pana
Simon Patola. Czulem ze Evans to wygra ale sie nie betnelo.
Kolejna duza niespodzianka to porazka debla Huey/Mirnyi.
Tutaj jednak mozna bylo sie przzwyczaic ze ten Bialoruski dziad bez stalego partnera jest cienki.
Rugby, NRL godzina 11:50 Canterbury Bulldogs - South Sydney Rabbitohs over 32,5 kurs 1,95 (wiele buków to ma)
Powiem szczerze, że duże value, bo linia powinna być wystawiona 38-42 i nie mam pojęcia dlaczego dali taką (ale to nie mój problem). Oczywiście nikt 100% pewności nie da jak to w buku, jednak spokojnie do gry.
Dla obu zespołów zrobić over 40 to nic wielkiego a co dopiero linia 32,5.
Warto dać
Na bank musiało być 3:0 dla Fujiang skoro w polowie 3 seta bet365 zdjął mecz i teraz wszystko zamrożone jest. Mysle ze zwroty beda na kazdy mozliwy zaklad