>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Na bank musiało być 3:0 dla Fujiang skoro w polowie 3 seta bet365 zdjął mecz i teraz wszystko zamrożone jest. Mysle ze zwroty beda na kazdy mozliwy zaklad
Mogą rozliczyc wedlug rzeczywistego wyniku. Dwa dnie temu podawali na live zle wyniki na kosza,zagralem kasy nie oddali,walcze.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Mogą rozliczyc wedlug rzeczywistego wyniku. Dwa dnie temu podawali na live zle wyniki na kosza,zagralem kasy nie oddali,walcze.
Z nimi nie wygrasz. Dlatego jak maja jakies pomylki to nawet nie probuje grac w 365 bo zawsze dostaniesz zwrot , a jak przegraja to rozliczą normalnie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Z nimi nie wygrasz. Dlatego jak maja jakies pomylki to nawet nie probuje grac w 365 bo zawsze dostaniesz zwrot , a jak przegraja to rozliczą normalnie
Ja zagralem przed meczem na over punktowy,kiedy ponylki nie bylo. Tyle ze oni na live pokazywali błedny wynik,ktory sugerowal ,ze zaklad wejdzie,a moglem zamknąc z 90 procent zyskiem. Zaklad niby wszedl kase dostalem,jednak okazalo sie na drugi dzien ,ze zabraklo jednego punktu. U nich ten mecz zaknczyl sie innym wynikiem niz w rzeczywitosci.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ja zagralem przed meczem na over punktowy,kiedy ponylki nie bylo. Tyle ze oni na live pokazywali błedny wynik,ktory sugerowal ,ze zaklad wejdzie,a moglem zamknąc z 90 procent zyskiem. Zaklad niby wszedl kase dostalem,jednak okazalo sie na drugi dzien ,ze zabraklo jednego punktu. U nich ten mecz zaknczyl sie innym wynikiem niz w rzeczywitosci.
No to tutaj nie masz o co walczyc bo zaklad nie wszedl tak naprawde, a u nich na stronie mieli zly wynik to nic nie znaczy

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja zagralem przed meczem na over punktowy,kiedy ponylki nie bylo. Tyle ze oni na live pokazywali błedny wynik,ktory sugerowal ,ze zaklad wejdzie,a moglem zamknąc z 90 procent zyskiem. Zaklad niby wszedl kase dostalem,jednak okazalo sie na drugi dzien ,ze zabraklo jednego punktu. U nich ten mecz zaknczyl sie innym wynikiem niz w rzeczywitosci.Mam rowniez screeny jak zmieniaja i rozliczaja zaklady po innych kursach niz te ktore oferują.Oczywiscie na czacie zlewka,do czasu kiedy napisalem o wszystkim i ze nie odpuszcze,zglosze to do wszystkuch mozliwych instytucji. Wczoraj z 5 razy dzwnili,nie odbieram,powiedzialem ,ze wszystko przez maila chce miec. Dzis dostalem info,ze moja skarga jest rozpatrywana. Wiem,ze nie wygram,ale ...

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Beeler/Strasser @ 3
Za duzo, oni lubia pierwszy set przespac, polka wyzej niz rywale, nich tylko wejda na swoj normalny poziom i bedzie gladko, caloroczny

Otrzymane punkty reputacji: +1
seba6 533

seba6

Użytkownik
Witam. Wyplacilem pieniadze z bet365 dzis o 6 rano i czt jest szansa abym mial je dziś? Zdarzylo wam sie tak?
Możliwe , że ostatnią sesją dostaniesz kase. Ja przeważnie przy wyplacie przelewem zlecalem kolo 22-23 i bylo spokojnie na drugi dzien

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom