Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja z telefonu i nie wiem jakie kursy, ale kłopoty zdrowotne Djoko to chyba nie wymysł, lekko można Jurka tam gdzie rozliczają krecz bez zwrotu. Grr, medical.
"Czech 5 dni temu w Winston-Salem kreczował przy stanie 5:5 (czyli nie był to moment w którym np. wyraźnie przegrywał, co wiązałoby się z szukaniem wymówki do "zwinięcia" się z kortu) w pierwszym secie w meczu z Kuznetsovem. Oficjalny komunikat brzmiał: Kontuzja łokcia."
A tymczasem Janowicz złamał Serba i komuś w dziale siadł kurs 1,5, że go przełamie choć raz ???? Chociaż to w STSach taki kurs, więc i tak słabo :jezora:
Jednego gema brakło, sporo BP miała Amerykanka w drugim secie na odłamanie i się nie udało... A tymczasem:
Garcia-Lopez wygra 4-go seta / 2,80 / ForBET
Jednak słaby pomysł z tą wygraną seta, ale warto było spróbować mimo wszystko
Jeśli nie będzie żadnej sensacji (bo niespodzianka w tym przypadku to zbyt mało) to wejdzie
Keys jakoś wyciągnęła tego 2 seta, uff... teraz już powinno być z górki, ale ta Riske mnie denerwuje swoim zachowaniem, minami i ogólnie swoją osobą.
Jakby ją dać z sharapovą i wyłączyć obraz, to możnaby pomyśleć że to jakiś gwałt zbiorowy jest. Drze jape jakby odbijała te piłki co najmniej z siłą karlovicia przy serwisie