Narazie nie mam pomyslu :;/:.Randomizerr, znowu pojawily sie wysokie kursy na siatke, gramy co ....?
Ty gdzies to na zywca paczysz ?Narazie nie mam pomyslu :;/:.
Trzeba obserwowac 1 set.
Mam stream, ale ma opoznienie.Ty gdzies to na zywca paczysz ?
Tak myślałem, ale wolałem się upewnićUważał, że piłka weszła.
To daj znaka jak to i co tam sie dzieje.Mam stream, ale ma opoznienie.
Narazie to wyglada jak typowy mecz kobiet.To daj znaka jak to i co tam sie dzieje.
rzeźbi strasznie każdego gema, na zwycięstwo już nie liczę zbytnio, ale niech chociaż seta urwie no i Kuku mógłby łaskawie zrobić +7,5 , tylko jak on sety zaczyna od 4:0... :/Manarino jeszcze pyknie Harrisona.
On kontuzjowany ,nic sie nie rusza.rzeźbi strasznie każdego gema, na zwycięstwo już nie liczę zbytnio, ale niech chociaż seta urwie no i Kuku mógłby łaskawie zrobić +7,5 , tylko jak on sety zaczyna od 4:0... :/
Mam podobne zdanie właśnie. Niby się rozkręca Djoko z meczu na mecz w Szlemach, ale rok temu zrobił w I r. 6:1 6:1 6:1. Z drugiej strony jednak z tym zdrowiem u Serba różnie, Janowicza kręcą takie mecze, gdzie dużo publiki, może choćby do jakiegoś TB dociągnąć, a nuż wygrać seta? Ja tam pogram over 27,5 gema i niech się dzieje wola nieba :jezora:Mi sie cos wydaje,że Jerzyk ugra te 10 gemow za 2.0.