>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja z telefonu i nie wiem jakie kursy, ale kłopoty zdrowotne Djoko to chyba nie wymysł, lekko można Jurka tam gdzie rozliczają krecz bez zwrotu. Grr, medical. :p

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
VESELY polamany w 5, niech konczy kariere .
&quot;Czech 5 dni temu w Winston-Salem kreczował przy stanie 5:5 (czyli nie był to moment w którym np. wyraźnie przegrywał, co wiązałoby się z szukaniem wymówki do &quot;zwinięcia&quot; się z kortu) w pierwszym secie w meczu z Kuznetsovem. Oficjalny komunikat brzmiał: Kontuzja łokcia.&quot;

Z rzetelnego źródła! =)

piotrex007 122,6K

piotrex007

Użytkownik
A tymczasem Janowicz złamał Serba i komuś w dziale siadł kurs 1,5, że go przełamie choć raz ???? Chociaż to w STSach taki kurs, więc i tak słabo :jezora:

piotrex007 122,6K

piotrex007

Użytkownik
Duckworth - Haase / 1 / 1.45 ✅
Konta - Mattek-Sands / Mattek-Sands over 6,5 gema / 1.65 ⛔
AKO: 2,39 ForBET ⛔
Jednego gema brakło, sporo BP miała Amerykanka w drugim secie na odłamanie i się nie udało... A tymczasem:
Garcia-Lopez wygra 4-go seta / 2,80 / ForBET ⛔
Jednak słaby pomysł z tą wygraną seta, ale warto było spróbować mimo wszystko ;)

I 14

ice05

Użytkownik
S.Querrey-J.Tipsarevic
Twój typ: 1Kurs: 1,25
A.Murray-L.Rosol
Twój typ: 1Kurs: 1,02
A.Radwanska-J.Pegula
Twój typ: 1Kurs: 1,05
S.Williams-E.Makarova
Twój typ: 1Kurs: 1,13
P.Carreno Busta-I.Ivashka
Twój typ: 1Kurs: 1,20
wejdzie ? ;p

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
S.Querrey-J.Tipsarevic
Twój typ: 1Kurs: 1,25
A.Murray-L.Rosol
Twój typ: 1Kurs: 1,02
A.Radwanska-J.Pegula
Twój typ: 1Kurs: 1,05
S.Williams-E.Makarova
Twój typ: 1Kurs: 1,13
P.Carreno Busta-I.Ivashka
Twój typ: 1Kurs: 1,20
wejdzie ? ;p
Jeśli nie będzie żadnej sensacji (bo niespodzianka w tym przypadku to zbyt mało) to wejdzie
Keys jakoś wyciągnęła tego 2 seta, uff... teraz już powinno być z górki, ale ta Riske mnie denerwuje swoim zachowaniem, minami i ogólnie swoją osobą.
Jakby ją dać z sharapovą i wyłączyć obraz, to możnaby pomyśleć że to jakiś gwałt zbiorowy jest. Drze jape jakby odbijała te piłki co najmniej z siłą karlovicia przy serwisie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom