bartolini1
Użytkownik
Ja z telefonu i nie wiem jakie kursy, ale kłopoty zdrowotne Djoko to chyba nie wymysł, lekko można Jurka tam gdzie rozliczają krecz bez zwrotu. Grr, medical.
W jego przypadku jest tak, że albo wejdzie albo nie wejdzie. Do tego dochodzi brak pierwszego serwisu.Jurek broni bp póki co ladnie
"Czech 5 dni temu w Winston-Salem kreczował przy stanie 5:5 (czyli nie był to moment w którym np. wyraźnie przegrywał, co wiązałoby się z szukaniem wymówki do "zwinięcia" się z kortu) w pierwszym secie w meczu z Kuznetsovem. Oficjalny komunikat brzmiał: Kontuzja łokcia."VESELY polamany w 5, niech konczy kariere .
Minus Pierwsze koty za płoty :] Juras dużo lepiej dzis niz sie spodziewałem.Uwaga! Uwaga!
Podaję swój pierwszy typ tutaj:
Novak Djokovic under 18,5g @1,72 b365
:]
Jednego gema brakło, sporo BP miała Amerykanka w drugim secie na odłamanie i się nie udało... A tymczasem:Duckworth - Haase / 1 / 1.45
Konta - Mattek-Sands / Mattek-Sands over 6,5 gema / 1.65
AKO: 2,39 ForBET
Djoko nie jest sobą. Ten ostatni gem podarowany dosłownie, ale chociaż jest ciekawie :]nie wierze ta sierota wygrała seta ????
Riske tez miala 40:0 i nie zlamalakeys co za idiotka z 40-0 nie zlamala
Jeśli nie będzie żadnej sensacji (bo niespodzianka w tym przypadku to zbyt mało) to wejdzieS.Querrey-J.Tipsarevic
Twój typ: 1Kurs: 1,25
A.Murray-L.Rosol
Twój typ: 1Kurs: 1,02
A.Radwanska-J.Pegula
Twój typ: 1Kurs: 1,05
S.Williams-E.Makarova
Twój typ: 1Kurs: 1,13
P.Carreno Busta-I.Ivashka
Twój typ: 1Kurs: 1,20
wejdzie ? ;p