>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
To wyszła dobrze zmiana pary czy się marnuje w tej nowej parze;)bo ja już nie wiem o co come on...Oj Bruksel Bruksel:grin:Ty to lepiej przy tenisie pozostań.Mayera z Krajnovicem dziś grać czy odpuścić?Oglądał ktoś ich w akcji w tym tygodniu?
co Ty z tym brukselem?

fajnie ze nim jestem :cool:

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ok nie dali handi ani lini wiec pewniak 10/10
Mol/sorum 1set po 1.36
U mnie leci bardzo grubo. Nie wyobraxam sobie zrby norwegowie mogli ptzegrac seta z marnymi ukraincami.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Drexler kolejny naczelny troll sie ujawnia, co sie sadzisz dzieciaku pisze co pisze i gra jak chce, a jak ci brakuje weny skocz nad wode ladna pogoda
ja dostaje kilka pw pod rzad zebym wszedl na wlasciwe konto, ale to juz malo smieszne ;)

i Widzew remis, dobrze ze zamkniete..

Otrzymane punkty reputacji: +8
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Poszli po bandzie dwie underowe ekipy 54 pkt.w Zpierwszej kwarcie.Jak ktos gra to nie napalajcie sie na overy bo za chwile to sie skonczy.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ta albo wystrzela 220 ???? tam to tylko na kwarty chyba tylko cos mozna probowac
Ja mysle ze po przerwie bedzie cegla. Smieszny ten kurs na Ginebre oni w orzeciwienstwie do Hot Shot nie musza tego wygrac. Ze Hot Shot tez potrafi nie grac,to lepiej se odpuscic czysty win.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Tylko spójrz na cały przebieg meczu. 1-0 Miedź --&gt; czerwona --&gt; 2 kolejne bramki dla Zagłębia.
Średnio zachęcające
Zaglebie widziallem w sparingu ostatnim i naprawde slabo to wygladalo, a Miedz jeszcze dzis spadki z 2, gdzie.maja moim zdaniem najjsimniejjsze rezerwy w lidze. Jak dla mnie value.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom