>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Ok nie dali handi ani lini wiec pewniak 10/10

Mol/sorum 1set po 1.36✅

U mnie leci bardzo grubo. Nie wyobraxam sobie zrby norwegowie mogli ptzegrac seta z marnymi ukraincami.
2 set mol/sorum @1.36 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +20
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Smart Beach Tour Kuhlungsborn - Kobiety

Behlen/Krebs vs Grossner/Kiesling 1 @ 2.00 Bet365

Stawiam na młodość. Behlen/Krebs wyraźnie zanotowały zwyżkę formy. Dziewczyny są waleczne, grają ofensywnie i stać je tutaj na złoto. Grossner w słabej formie w tym sezonie, Kiesling to wiekowa zawodniczka. One nie grają ze sobą na co dzień i widać to w tym turnieju. Warto dodać, że wczoraj obie pary rywalizowały już ze sobą. Behlen/Krebs mimo, że po TB, ale dosyć pewnie wygrały mecz i nie widzę żadnych powodów, aby mogły tego dzisiaj nie powtórzyć.
Mecz o 14.15

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja chyba wchodze w under 210 pkt na Filipinach cos mi sie nie chce wierzyc w ten ciagly over. Duzo nie inwestuje ???? Bo te czwarte kwarty są zobojcze i jeszcze jaka dogrywka mi pozamiata.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dynamo moskwa 3set @2.37
Mecz sparingowy wiec kazdy bedzie chcial pograc jak najdluzej wynik to sprawa drugorzedna wiec brac smialo !

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
tego psv nie był bym taki pewien czy coś wcisną
Cały czas siedzą w polu karnym, bać można by się było jakby nie mogli sytuacji stwarzać a tu raz za razem idzie strzał w światło bramki. Brakuje dosłownie kilku cm&#39;ów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom