>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
za to dzisaj w australii chyba dobrze pochlali przed meczami ???? , nie wiem co oni mieli nowy rok dzien wczesniej czy jak, nawet totale na australijski futbol szly w piach
Pogralem to ,Rambo chyba zapodal i wydawalo sie fajne, 30:16 pierwsza kwarta,a pozniej total cegla.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
panie dla mnie to jest srodek nocy, ja tam tylko overy moge lapac dla mnie to daj mi na becie wta i koszykowke i reszte sportow moge ominac szerokim lukiem, dziwi mnie ze tak wiele osob gra kopana, owszem mozna tam polapac syte 2,40 na wygrana ale ile razy wpadnie tam remis, czy wygra inna druzyna, na tym buki czerpia najwiekszy pieniadz, nie idzie sie z pradem i nie gra sie tego co buk najbardziej reklamuje
Zgadzam sie. Gram czasami alw tylko overy rozne w dwoch ligach.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
greet minnen 2,20
tenis
b365
ma sie to wyczucie juz 3,75
co ona odje.ala ????
czysta siatka bach w
ten plipeuch to mi na kobiete nie wyglada przykukajcie w streama czerwona koszulka
Mialem napisac to samo, przysiegam ???? .
Chcialem sie zapytac dlaczego facet gra z kobieta ???? .
Kurs pre byl 4 i polapalem, z nadzieja, ze sie odkuje za te undery w kosza i poki co idzie latwiej niz sadzilem.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
a idz pan w pizdu
Wpisz w google grafika, jak miala dlugie wlosy to spoko, teraz wyglada jak facet.
Cos jak ostatnio bieg kobiet na 800 m na igrzyskach, wszystkie 3 miejsca na podium zdobyly &quot;kobiety&quot; ludzaco podobne do facetow.
I nie dziw sie Greet, nie dosc, ze musi grac z facetem, to popsula naprawde sporo prostych pilek i psychika sie rozpadla.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Taki szybki ten mecz,skonczyl sie ?
W 1 secie lamaly sie jak zapalki, 2 gladko 6:0, sporo latwych pilek popsula i psychika siadla.
Z reszta wpisz w google grafika, testosteron sobie chyba wstrzykiwala, cycki spadly, fryzura na faceta, generalnie kobitka byla bez szans, bo grala z mezczyzna :cool:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Polecam obserwowac mecz siatki kobitek, Lion vs Irvine.
Wczoraj Lion gral z Marquette, Lionki gladko wygraly 1 seta, kursy na przeciwniczki wygladaly mniej wiecej jak teraz na Irvinki. Potem Lionki przegraly kolejne 3 sety i z 1:0 zrobilo sie 1:3.
Nie mowie, ze znowu tak bedzie, ale polecam obserwacje.
@Edit
z 17:17 zrobilo sie 17:20, przed chwila kurs na +2,5 seta wynosil @3, nie zdazylem pograc, ehhhhhhhhh.
@Edit
Zlapalem kurs @8,5 na win, ktos grubo zaladowal, bo spadlo do @5,5
POLECAM:
+1,5 seta Irvine - @2,75
Irvine win - @5,5

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
chlopaku ja to jestem jeszcze w szoku co tu sie odjebalo a ty mnie pytasz czy ktos probowal yy
Mowisz o tenisie?
Ja jak tylko zobaczylem &quot;zawodniczki&quot;, to postanowilem poczekac i braklo jaj, zeby grac &quot;faceta&quot; po @7.
Ale jak poszlo odlamanie, to zaladowalem.
Wczoraj Lionki daly zarobic, mam nadzieje, ze dzis bedzie podobnie. Go Irvinki!

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
myslalem ze nic mnie juz w sporcie nie zadziwi mylilem sie nie bede pisal wiecej na temat tego meczu bo by bylo wiecej wulgaryzmow niz przecinkow
dawaj mi tu randomizer szybko beta z kursem pinc i pewniakiem, ale zeby tylko gra byla fair hehe
Na irvinki wisi @4,5, graja jak rowny z rownym, wiec jest value.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Zlapalem te Irviny po 5,skad taka roznica w kursach byla....
Nie mam pojecia, czy to Lionki &quot;lody&quot; kreca, jakies braki kadrowe, a moze na zlosc trenerowi. Moze jakas trauma w zespole, moze to byc cokolwiek.
Wczoraj wpadl mi ich mecz w oko, bo kurs na 3:0 wynosil jakos 1,1.
Jak Lionki wygraly 1 seta, to kurs na przeciwniczki wynosil pewnie z @20, tak samo w tym meczu jak prowadzily bodajze 3-4 pktami.
Wszystko na dobrej drodze ;]. Mam nadzieje, ze jak wejdzie, to sie zrewanzujesz typami Tomku hehe.
@Edit
Jeden taki mecz dziennie, co ja mowie, moze byc i tygodniowo albo miesiecznie, i z wkladu dajmy na to 500 zl, mozna z 10 kola wykrecic.
Obserwujcie mecz, w razie czego zamykajcie, bo nie zdziwi mnie tu zupelnie nic.

Otrzymane punkty reputacji: +9
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
dobra teraz powazne pytanie za 100 punktow to co moze polecimy na 3-0?
Z punktu widzenia ewentualnej ustawki, set 3 dla Irvinek to pewniak.
Jesli patrzec czysto sportowo, to graja jak rowny z rownym.
Jesli mecz jest czysty, to dla Lionek psychika juz siadla i powinny oddac 3 seta.
Feralny scenariusz jest taki, ze najpierw zarobily na setach Irvinek, ludzie powchodza teraz w Irvinki, a Lionki wygraja 3:2 i zarobia dwukrotnie.
Ja juz nic nie stawiam, swoje zarobilem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom