Tak jak pan Prezes powiedziałLiliana/Elsa @1.80 Bet365 (plazowka)
Kurde jakie wyniki w tym Wnba po przerwie. Ja zlaoalem na live under 163.
podbilem po secie jeszzcze 3.2 ale nie chcialem bardziej namawiac do zlego w razie kataklizmu jest
Tomek nie lapalem tego undera bo takie rzeczy to gram jak sam mam90 procentowa pewnosc, poza tym natrzaskaly za duzo po 1 wszej, cisnelo mnie zagrac Indiane po 1.50 ale dolozylem brazylijki po 1 wszym secie
widze ze graja jeszcze ale by muka byla, dlatego jak przegrywac to nie ponizej 1,8
Ja tez nie,cos mnie tak ostanimi dniami najszło.pewnie sie w turla na farcie ten under, dlatego nie grywam underow
Nirch tam ,zlapalem jeszcze brazoli po 3.75 ale po 2 secie zamykam,bo mi pikawa siądzie. O ile go wygrają.pewnie sie w turla na farcie ten under, dlatego nie grywam underow
masz dzisaj dzien konia jak ja ostatnio
2 sety zgarniaja Marquette .Santa Clara kobiety siatka 3. Set @ 1.90
4 drinki spiłem:] ja zaraz na Filipiny cos zapodam.jak zarobiles to kup ze se dobrego balentajsa i sie smiej a nie graj
wpadlem dopiero do domu obadam co puscic i napisze albo nie
Oj nie badz taki pewny.Santa Ciarra chyba nie chce wygrac 3go to pojdzie na 4go
Ja odradzam. To siatkowka, rozne rzeczy sie dzieja. Dodaj jeszcze do tego fakt, ze to kobietki. No i obczaj sobie kursy i przebieg dzisiejszego meczu Marquette. Tu moze sie zdarzyc WSZYSTKO.dobra trzaskam 1,83 Santa Ciarra 3 set
b365
nie mam czasu siedziec tu bezczynnie albo puscily 3 go seta albo sa wyraznie slabsze to w trakcie seta ba mecz kolo 2.0
Wracam do pubu :grin:nie graj wiecej albo wyslij mi czek na milion dolcow to se mozesz pykac dalej hehe, graty posluchalem sie ciebie i poszedlem za ciosem troche pozno ale do przodu
Jednak chyba dobra czutke miales, wychodzi na Twoje.wiem wiem bo juz nie takie mecze gralem ale jak mam czutke to sie nie pier..le ????
Nie podawaj juz tych underow, bo co pobralem, to w piach .Jednak na te Filipiny to raczej na live cos zapodam. Alasca-Blackater tu czuje pogrom,ale za 1.25 to nie ma sensu sie bawic.
Drugi Hot Shot-Ginebra. Liczylem na troche wiekszy kurs na Shot. Ginebra to solidny zespol, ktory zawodzi ale tylko w play offach w lidze czołowka. Hot shot to ekipa dziadkow,brakuje swierzosci. Ostatnio kilka porazek pod rząd, kiedyš wygrac trzeba,ale jutro moze byc mega ciezko. Dla odwaznych mozna ich pograc za 2.70,nie są bez szans,to ostatni dzwonek w walce o play off. Ja raczej pobiore cos na live.
Dominikane ?Nie podawaj juz tych underow, bo co pobralem, to w piach .
A no, mialem pieknego dubla z Brazylijczykami, a chlopaki sie rozrzucali w 4 kwarcie, tak samo poprzedni under tez do piachu.Dominikane ?
Tez tak gram,Alasca czuje ze tam bedzie punktowac ostro,tylko ten Blackwater to ceglarze.ja sie w Filipniy nie bawie przed meczowo bo to loteriada tam to po slabych kwartach lape overy po overowych kwartach odpuszczam mecze calkowicie, lape jeszcze dodatnie handi na blowoutach w 1 polowkach
Dalem ciala, racja .A no, mialem pieknego dubla z Brazylijczykami, a chlopaki sie rozrzucali w 4 kwarcie, tak samo poprzedni under tez do piachu.