Nawet nie musi być 3-0. Byle Sousa wygrał, bo pogralem po 4.97Trzymam za słowo.
Do kasy.Carreno Busta [2,20] bet365
na luzie
Najbezpieczniej over 3.5 chociaż kurs nie jest już taki zachęcającyWitam, warto coś w stronę Troickiego? W 1 rundzie co prawda nie błyszczał, ale w końcu się spiął i ogarnął. Całkiem nieźle wygląda od powrotu z dyskwalifikacji. Z drugiej strony widziałem, że Donaldson ograł Goffina, aczkolwiek meczu nie widziałem. Mógłby ktoś coś więcej powiedzieć o tym meczu?
Ciężkie spotkanie do ugryzienia. Troicki tak jak piszesz spiął się w 1r i wrócił do meczu ale tam po drodze kilka medicali brał. Niby wczoraj grał debla, czyli ze zdrowiem nie najgorzej ale kto wie czy jakby mecz się przedłużał nie będzie to miało znaczenia. Z drugiej strony Donaldson, który zanotował spore postępy, lekko ogarnął kwale no i zmęczył Goffina w 1r. Mi tu over się widzi, a co do zwycięzcy to jednak lekko w stronę Amerykanina bym się skłaniał.Witam, warto coś w stronę Troickiego? W 1 rundzie co prawda nie błyszczał, ale w końcu się spiął i ogarnął. Całkiem nieźle wygląda od powrotu z dyskwalifikacji. Z drugiej strony widziałem, że Donaldson ograł Goffina, aczkolwiek meczu nie widziałem. Mógłby ktoś coś więcej powiedzieć o tym meczu?
Joao Sousa 3-0 @2.10 Bet365
Nigdy nie jest rozsadne granie 37 latka w meczu do 3 wygranych setow.Del Potro pewka? No i jak myślicie Ivo ogarnie? Mam go w taśmie pograne ale jeszcze bym przyłożył singla z Lu miał 60 asów to jak mu tak będzie ten serwis działał to mecz zabity.
Za późno ogarnąłem, a jaki kurs był na o3,5? Live to raczej ciężko to złapać. A overa gemowego nie ruszam, bo tam wystarczy jeden gorszy set, a wcale 5 nie musi być, no i nie wejdzie.Ciężkie spotkanie do ugryzienia. Troicki tak jak piszesz spiął się w 1r i wrócił do meczu ale tam po drodze kilka medicali brał. Niby wczoraj grał debla, czyli ze zdrowiem nie najgorzej ale kto wie czy jakby mecz się przedłużał nie będzie to miało znaczenia. Z drugiej strony Donaldson, który zanotował spore postępy, lekko ogarnął kwale no i zmęczył Goffina w 1r. Mi tu over się widzi, a co do zwycięzcy to jednak lekko w stronę Amerykanina bym się skłaniał.
Teraz to sobie moge w duoe wsadzić zamykanie. Ustawka na 3-2 dla Lopeza? ZenadaNawet nie musi być 3-0. Byle Sousa wygrał, bo pogralem po 4.97
Posypali się już.Ekwador - Bazylia remis @2.0
Słaby ten mecz, próbuję w remis.
Powinien ogarnac to portoTo jak panowia grubo w Del Potro, co sądzicie?