Nie tylko Ciebie kusi.A tak zapytam, gra ktoś w stronę Foga? Bo mnie osobiście kusi. Kurs moim zdaniem przesadzony.
Pogralem, ale h2h wyglada strasznie :dA tak zapytam, gra ktoś w stronę Foga? Bo mnie osobiście kusi. Kurs moim zdaniem przesadzony.
Niby minus ale przy 5:1 i 40:30 można było zamykać z ogromnym zyskiem1 set Simon 6:1 @2.75 za drobne
Zabek, ja wiele wybaczam, ale proszę no... Troche sie zagalopowałeś :razz: Oczywiście, ze stać go na dużo więcej niż pokazują to jego wyniki niemal przez całą karierę, ale do top5 to on na pewno sie nie mieści. Może na cegle ma potencjał na czołówkę, ale ogólnie to nieee bardzo.Dla mnie Fog umiejętnościami to jest top5 świata. Gdyby tylko miał normalną głowę to już dawno by zgarną jakiś wielki szlem.
Może z typ top5 trochę przesadziłem, bo wrzucam Djokera, Murraya, Nadala, Fedexa i jeszcze mam paru na myśli, a miejsca do top5 brak ????Zabek, ja wiele wybaczam, ale proszę no... Troche sie zagalopowałeś :razz: Oczywiście, ze stać go na dużo więcej niż pokazują to jego wyniki niemal przez całą karierę, ale do top5 to on na pewno sie nie mieści. Może na cegle ma potencjał na czołówkę, ale ogólnie to nieee bardzo.
O co chodzi ważne, że fryzura nienagannie ułożona :razz:brawo Feluś drugie zycie dostał bo Coric krecz, to z 30-0 sie lamie a z 40-15 nie odlamuje xD, gosc jest mega kotem looserem