S
440
straszaksam
Użytkownik
Serio za takie cos ban na miesiac?no ciezki dramat mi krycha od.ebala, ale ona tu powalczy do konca choc po takich gemach sie nie dobrze robi
Serio za takie cos ban na miesiac?no ciezki dramat mi krycha od.ebala, ale ona tu powalczy do konca choc po takich gemach sie nie dobrze robi
Oglądam ten mecz...nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodziło...Widzial ktos ten cyrk u Tipsarevica? Za co punkt dostal Busta ? Bo to jest kpina jakas
Myślę, że za całokształtSerio za takie cos ban na miesiac?
W 4 secie przy 30:15 dla tipsy, przy podaniu busty tipsa dostaje punkt za rzekomy out którego nie było. Oczywiście grają chyba na korcie bez challengu wiec nie dziwią mnie te wszystkie dziwne punkty... Swoją drogą carreno to jest gość, on każdy możliwy mecz gra 5 setów ;dOglądam ten mecz...nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodziło...
W końcu, brawo, super decyzja. On jest niereformowalny.Myślę, że za całokształt
TakW końcu, brawo, super decyzja. On jest niereformowalny.
KRECZ w 365 to zwrot, bez względu na moment, yes?
No to super, bo chciałem się upewnić czy mnie Nestor/Pospisil nie wku...zył.
Tipsa zagrał smecz i krzyknął w geście tryumfu podczas gdy Busta jeszcze doszedł do piłki. Nie miał szans jej odegrać Hiszpan w kort ale sędzia uznał, że piłka była dalej w grze i dał punkt Hiszpanowi. Kiedyś Serena ze Stosur w ten sam sposób punkt straciła (tam to jeszcze bardziej ewidentne było bo Stosur nawet nie dobiegła do piłki).Oglądam ten mecz...nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodziło...
Czemu to tak długo trwało? Tyle dobrego, że do kasy. Jeszcze niech Carreno wygra to już będzie sporyKiki 2x się z 40-0 łamie. Dawaj Ruska zamykaj to, bo już mi oczy krwawią od tego meczu. ????????
Trzymam za słowo.Wystarczy, że znam psyche Lopeza.
Będzie 3-0.