Proszę.można gdzieś Astanę obejrzeć?
juz chyba mozna:]Over 23.5 (Total Games)
Elias Ymer v Lorenzo Giustino Cordenons Challenger
1.95
Przecież Twój typ nie ma prawa bytuszykuje sie na pogranie w badmintona Ellis/Langridge poczekam az straca seta teaz stoi po 1.9 zanjac zycie moga byc 3 sety a kurs na 2ke wzrosnie co najmniej na 2.7
e: no chyba ze wezma 2-0 :S
Dopiero wstałem z pleców ????. Ten tekst wygrał dzisiejszy dzień! On ma reputki i jest gość!ile masz reputek ???? sorry ze zasmiecam ale nie moglem sie powstrzymac xD
Ok ja biorę 1.4. Dla mnie Chińczycy to biorą.po czym tak sadzisz?
w takim razie cisnij 1.40 ja biore 2.75
Wzialem Twoj typ po 2.90 i dołożyłem po 1.50. Szykuje sie reputka.zaraz sie bedziemy musieli wymienic kursami ???? ale ja chyba na ta chwile zlapalem wieksze value ????
znasz sie cos na tym czy tylko napisales ze nie ma prawa bytu bo to w koncu kinczyki z ojropejczykami?
Śledzę całe IO, ostatnio Chińczycy zagrali dobry mecz z moją ulubioną parą i przegrali 1-2. Dziwi mnie ten wynik strasznie ..zaraz sie bedziemy musieli wymienic kursami ???? ale ja chyba na ta chwile zlapalem wieksze value ????
znasz sie cos na tym czy tylko napisales ze nie ma prawa bytu bo to w koncu kinczyki z ojropejczykami?
Nie no już nie odrobią nie ma cono to nic dziwnego ze na nich zagrales skoro przegrali z Twoja ulubiona para mecz, ja sledze caly sezon obydwu ekip i wiem na co ich stac
e: zamykam zaklad +95%
Strogino v Pskov 747
over 0.5 do przerwy @1.8
bet365
Witam Forumek pasuje coś zarobić Polecam
Astana - Bate Over 3,5 Roznego HT @ 1,85 Bet365
Over 0.5 (1st Half Goals - Over/Under 0.5)
FK Astana v BATE Borisov European
1.70
Szacun ????zabrane po 2.75, na poczatku 3go seta