>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
O 4,6K

oth

Użytkownik
narazie nic nie typuje, to tak samo jak typowanie totali w kosza co z tego ze ja ci powiem ze powinien byc over jak w 1 kwarcie rzuca 33 punkty, i mozesz sie pozeganc z zakladem, warto poczekac na przebieg meczu, bo czesto typy przed meczowe malo sie sprawdzaja, wczoraj akurat utopilem na chorwatach w reczna najnizzyszy kurs zamykajacy kupon ???? ) ale w sumie sie ciesze bo jedziemy dalej, przed meczowo malo kto stawial na PL, dlugo by pisac, ale jak chcesz juz pytac to pytaj bardziej o rzucana do obreczy i ostatnio sie troche zaniedbalem w wta ????
Przebieg meczu się często odmienia, to że ty bedziesz śledził to nie oznacza, że to Twój typ będzie słuszny. Mogą 15pkt rzucić w pierwszej, a później trafiać jak szaleni. Czasem granie na czuja jest najlepsze. Wiem po sobie, że czasem idzie, idzie, a poźniej cały czas w dół.

PS. zagrałem na europejczyków ???? Więc dzięki. Czasem mam taką taktyke, że to co chce zagrać gram na odwrót ???? Ogolnie grałbym na Chinoli, ale Ty mnie przekonałeś, że nie warto.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
dzwonila do was kiedys obsluga klienta z buka sama z siebie pytajac o samopoczucie i co slychac? polecam betrally haha ???? ????

S 72

siargiej

Użytkownik
Dzisiaj niefart na wszystkim po kolei...najpierw kupon zjebal Chazal, potem Santillan, Hernandez, a teraz z ledwo bieda Astana over 1,5....masakra.....
Ostatni mecz dzisiaj Haka over2,5 liga finska live @1,6 grajcie na odwrot to sie oblowicie xd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom