Gol do przerwy w meczu
FK Strogino Moscow @ 2.10
Przebieg meczu się często odmienia, to że ty bedziesz śledził to nie oznacza, że to Twój typ będzie słuszny. Mogą 15pkt rzucić w pierwszej, a później trafiać jak szaleni. Czasem granie na czuja jest najlepsze. Wiem po sobie, że czasem idzie, idzie, a poźniej cały czas w dół.narazie nic nie typuje, to tak samo jak typowanie totali w kosza co z tego ze ja ci powiem ze powinien byc over jak w 1 kwarcie rzuca 33 punkty, i mozesz sie pozeganc z zakladem, warto poczekac na przebieg meczu, bo czesto typy przed meczowe malo sie sprawdzaja, wczoraj akurat utopilem na chorwatach w reczna najnizzyszy kurs zamykajacy kupon ???? ) ale w sumie sie ciesze bo jedziemy dalej, przed meczowo malo kto stawial na PL, dlugo by pisac, ale jak chcesz juz pytac to pytaj bardziej o rzucana do obreczy i ostatnio sie troche zaniedbalem w wta ????
z Bulgarii wiec pewnie ladna ????a ladna byla chociaz? tak chociaz po glosie ????
taekwondomoze smieszne pytanie ale co to jest za sport na TVP2?
nie widzialem nigdy jak w to sie walczy :razz: pierwsze wrażenie to raczej śmieszny sport dla mnie ????taekwondo
masakra????Astana handi -0,5 RR 2.10 @Betano cisną ale bez pomysłu. 0-0 do przerwy mecz u siebie musza przycisnąć. W rożnych aktualnie 1:1