@Rzepak typerze, masz chyba worek pieniędzy bez dna ???? Rozlicz ostatnie 3 typy na zielono lub czerwono.Over 23.5 (Total Games)
Elias Ymer v Lorenzo Giustino Cordenons Challenger
1.95
@Rzepak typerze, masz chyba worek pieniędzy bez dna ???? Rozlicz ostatnie 3 typy na zielono lub czerwono.Over 23.5 (Total Games)
Elias Ymer v Lorenzo Giustino Cordenons Challenger
1.95
gościu nikt Ci nie karze grać, więc buda.wrzuc jescze progresje na gemy po 2.37 ???? Panie typer
Prosze o więcej typów, gram od jakiegos czasu odwrotnie jak Ty i ładnie to wychodzi.gościu nikt Ci nie karze grać, więc buda.
Santillan 4,5 przy 0-3 i 30-15
Grasz coś teraz ?Przeciez cz i rzepin wrzucaja po 10 zakladow, wejdzie 1 to od razu na zielono rozliczony, a o reszcie ani slowa. Szkoda czasu i nerwow na wdawanie sie w dyskusje.
mówiłem delikatnieMam czutke że w rezerwach ukrainy padnie druga bramka do przerwy ~2,50
ale delikatnie Panowie
Narazie w pracy jestem, ciezko cos wyhaczyc patrzac jednym okiem. Jak cos zagram to napisze.Grasz coś teraz ?
Nikt nie broni grać i podawać typów, niech potem rozliczą orLudzie, ale po co ta nagonka? Niech każdy gra jak chce i tyle. Swoją drogą cz. to dobry typer kiedyś chwalił się zyskami i trzeba przyznać good typer
jak to bracSantilian 26 brać
odpierdol sie i pilnuj swojego noska..@Rzepak typerze, masz chyba worek pieniędzy bez dna ???? Rozlicz ostatnie 3 typy na zielono lub czerwono.
Wyczuwam nerwy z powodu kilku wtop z rzędu, tak reagują hazardziści na niepowodzeniaodpierdol sie i pilnuj swojego noska..
Arsenal Kursk over 0,5 ht
1.60
jak bys nie zauwazyl to czasem jak jest na zielono to tez nie wstawiam , po prostu jak mam czas , i tak sie nie umywasz do mnie pazdziezu ile masz reputek..UWAGA UWAGA Będzie typ na zielono od zioma @Rzepaka ????
Ruskie gola strzeliły
Co to ***** była za podpucha ja się pytam? Wprowadzanie ludzi w błąd!!!!????????????????????Santilian 26 brać