>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Nicolai/Lupo vs Liamin/Barsouk
Liamin/Barsouk @3.00 bet365
Semenov/Krasilnikov vs Diaz/Gonzalez
Semenov/Krasilnikov @2.10 bet365

Ruskie w singlach z plażówki na wieczór to powinien być dobry wybór. Włosi mega faworyci? Nie wiem skąd ten pomysł są spokojnie do ruszenia a na tym etapie rozgrywek to spore value.W drugim meczu Kubańczycy którzy i tak już (za)daleko zaszli i wątpię żeby ograli będących w gazie Semenova/Krasilnikova

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik

Ruskie w singlach z plażówki na wieczór to powinien być dobry wybór. Włosi mega faworyci? Nie wiem skąd ten pomysł są spokojnie do ruszenia a na tym etapie rozgrywek to spore value.W drugim meczu Kubańczycy którzy i tak już (za)daleko zaszli i wątpię żeby ograli będących w gazie Semenova/Krasilnikova
W taki warunkach to Liaminy szybkie 0:2. Chyba że się poprawią to wtedy luz

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik

Liaminy spoko, sam gram, ale Kubańczycy to wygrają. Mają taki zasięg że nawet Krasilnikov ich nie złapie na bloku jak dla mnie, ;)

C 326

carambula88

Użytkownik

Życzę aby wszedł Ci Liamin/Barsouk, a jeszcze bardziej życzę Ci aby nie wszedł Ci Semenov/Krasilnikov, bo mam 3k do wygrania za medal Kubańczyków ????

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Na Tunezję kurs z @17 na 3,75. Jeżeli mieliby wygrać wygrać to buki dałyby raczej po @1,85.
Na Szwecję też było więcej niż 1.85, a widzieliśmy jak się skończyło.
Chorwaci mają jeszcze szanse na 1 miejsce? Jeżeli tak ,to stąd te kursy. Mogą sobie wybrać rywala. Brazylia to żaden gigant, ale gospodarz, a im pomagają ściany. My jesteśmy tragiczni, ale w fazie PO nikt nie będzie pamiętać o grze z fazy grupowej jeśli się wezmą w garść.

C 326

carambula88

Użytkownik
dlaczego jestesmy na tym drugim miejscu za argentina ?co się liczy bo w setach mamy przewage ??
Liczy się ratio setowe, które mamy gorsze. Nigdy nieliczy się RÓŻNICA w setach.
Bardzo dobrze, że jesteśmy na 2 miejscu... Jest szansa na Kanadę, jeśli nie to gram na naszych rywali w 1/4.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom