Gdzie?Co to się dzieje z tymi kursami. Znalazłem już 1.50 na Chorwację z Tunezją w ręczną...
Jednak wieże górą. Szkoda 1 seta, bo Varenhorst miał pikę setową w górze. Szkoda. Alisony w półfinale bez problemu wygrają, bo im awans akurat tej pary z Holandii bardzo pasuje.Natomiast ze swojej strony proponuję bet na drugi mecz
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-siatkowka-plazowa-6-19-sierpnia-2016-a-136206-3.html#post6084942
Będzie się działo!
Haha dokładnie, kto się ma bać naszych szczypiorków na tym turnieju? Bez przesady, bądźmy obiektywni..Ludzie węszą spisek ze niby Chorwacja nie będzie chciała grać z nami w ćwierćfinale. Ja tego nie kminie przeciez latwiejszego rywala miec nie mogą. Polacy grają taka padake tu ze żal patrzec
Czyli Chorwacja musi dzis wygrać ?Ludzie węszą spisek ze niby Chorwacja nie będzie chciała grać z nami w ćwierćfinale. Ja tego nie kminie przeciez latwiejszego rywala miec nie mogą. Polacy grają taka padake tu ze żal patrzec
Chorwaci mogą to jednak widzieć inaczej, że Brazylia mimo wszystko będzie łatwiejszym przeciwnikiem... Tego nie można wykluczyć.Ludzie węszą spisek ze niby Chorwacja nie będzie chciała grać z nami w ćwierćfinale. Ja tego nie kminie przeciez latwiejszego rywala miec nie mogą. Polacy grają taka padake tu ze żal patrzec
Haha żałosne to było ;drozgrzali sie i schodza z kortu ????