>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
oho, zmiana taktyki. teraz już nie ciśniemy typów innych, tylko gramy na odwrót i zarabiamy hajsy ????
Grałem często typy forumka ale akurat dziwnym trafem zawodnicy doznawali kontuzji mózgu.
Nie mam pretensji do forumka bo analizy były logiczne tylko potem okazywało sie ze zawodnik lub cały zespół w słabej formie odpalił
Fakt faktem ze dział żużla ma mizerne wyniki

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Grałem często typy forumka ale akurat dziwnym trafem zawodnicy doznawali kontuzji mózgu.
Nie mam pretensji do forumka bo analizy były logiczne tylko potem okazywało sie ze zawodnik lub cały zespół w słabej formie odpalił
Fakt faktem ze dział żużla ma mizerne wyniki
Załóż Swój temat lub zacznij się udzielać w działach skoro jesteś taki super extra. Będziesz jechał na dobrej skuteczności to ludzie bedą Ci wdzięczni, ale póki co to przestań cisnąć na typy innych skoro sam nic nie pokazałeś.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
1 Powyżej 91.5 Lucena/Dalhausser v Alison/Bruno Schmidt
(Suma punktów) 15/08/2016 Brak 1.83 Wygrana
92 ???? jaki fartuch, a na dodatek trzy sety były :]

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Co do meczu panów to forma jest po stronie Amerykanów, ale ja mam ogromne obawy co zagra Lucena. Pamiętam go z kilku spotkań kiedy pod presją miał pewne kłopoty. Na trybunach piekło, Alison jak będzie trzeba to w swoim stylu podkręci publikę i Amerykanom będzie się tutaj ciężko grało.

ALISON/BRUNO!!!!!!!

Typ na wygraną w turnieju dalej w grze.
Wszystko się sprawdziło. Brazylijczycy pokazali, kto jest parą numer jeden. Amerykanie mogą sobie wygrywać w jakiś finałach majorów itd. Przychodzi ważny mecz i Kanarki robią swoje. To samo było w finale World Touru w USA kiedy Brazylijczycy szybkie 2-0 zrobili.
Alison klasa dzisiaj, nawet w obronie piły wyciągał. Bruno kozak jak zawsze, a Jankesi kupa w gaciach i bye, bye. Lucena słaby, ale Dalhausser również przeciętnie. Nie będę ukrywał, ale nie ma nic piękniejszego niż wygrana Alisona/Bruno z Amerykanami, których szanuje, ale strasznie nie lubię.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Załóż Swój temat lub zacznij się udzielać w działach skoro jesteś taki super extra. Będziesz jechał na dobrej skuteczności to ludzie bedą Ci wdzięczni, ale póki co to przestań cisnąć na typy innych skoro sam nic nie pokazałeś.
Co ty pier....?
Muszę sie wykazać zeby miec możliwość komentowania innych typów? Niby z jakiej racji?
Stwierdzam fakt ze dział żużla ma fajne analizy i czesto gram typy z.działu ale mecze żużla mają dziwny przebieg.
Kilka razy miałem sytuację ze jakis bezmozg wjechał w taśmę i zabrakło 2 ptk do wejścia typu...
Z.drugiej strony czesto zachęcające typy od beta.na.kursie 1,5 nie.wchodzą i trzeba na nie.uważać.
Nikogo nie chce tu szkalowac, jak już.to mafie bukmachersko-zawodniczą

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Roger, podnieciłeś się mocno zapominając kto komu sprawił lanie w ostatnim meczu tej pary (nie licząc tego dzisiejszego). Alisony wtedy nie istnieli.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik

ALISON/BRUNO!!!!!!!

Typ na wygraną w turnieju dalej w grze.

Wszystko się sprawdziło. Brazylijczycy pokazali, kto jest parą numer jeden. Amerykanie mogą sobie wygrywać w jakiś finałach majorów itd. Przychodzi ważny mecz i Kanarki robią swoje. To samo było w finale World Touru w USA kiedy Brazylijczycy szybkie 2-0 zrobili.

Alison klasa dzisiaj, nawet w obronie piły wyciągał. Bruno kozak jak zawsze, a Jankesi kupa w gaciach i bye, bye. Lucena słaby, ale Dalhausser również przeciętnie. Nie będę ukrywał, ale nie ma nic piękniejszego niż wygrana Alisona/Bruno z Amerykanami, których szanuje, ale strasznie nie lubię.
ciekawi mnie tylko jakbys patrzyl na ten mecz gdyby nie byl on rozgrywany w Brazylii, tylko na neutralnym terenie i wiatr by nie dodawal swoich trzech groszy ;) Dla mnie mialby zdecydowanie inny przebieg.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Roger, podnieciłeś się mocno zapominając kto komu sprawił lanie w ostatnim meczu tej pary (nie licząc tego dzisiejszego). Alisony wtedy nie istnieli.
Przeczytaj uważnie mój post i wtedy napisz.
W finałach majórów sobie mogą wygrywać. Popatrz, że dwa najważniejsze mecze międzt tymi ekipami wygrali Brazylijczycy. Dzisiaj i w finale WT
Przegrali tylko w 1/2 majora i w jakimś meczu grupowym.
Podsumowując. Przychodzi ważny mecz i wtedy Amerykanie nie istnieją.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
ciekawi mnie tylko jakbys patrzyl na ten mecz gdyby nie byl on rozgrywany w Brazylii, tylko na neutralnym terenie i wiatr by nie dodawal swoich trzech groszy ;) Dla mnie mialby zdecydowanie inny przebieg.
Patrzyłbym inaczej. Przecież Ci pisałem, że publika to dodatkowy i ogromny atut Kanarków. Sprawdziło się, bo Amerykanie wyraźnie nie wytrzymali ciśnienia i tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom