C
326
carambula88
Użytkownik
Ja poczekam live jak się Włosi będą zachowywać od początku i wejde jeśli będzie dane.Nie sadze
Ja poczekam live jak się Włosi będą zachowywać od początku i wejde jeśli będzie dane.Nie sadze
Kurs 2.8 i nie spróbować ? Przecież patrząc na składy to mecz będzie równy, a rezerwowi Włoch też chcą pograć, napewno nie będą leżećNie sadze
rogi szybki , ale bramka dla Reykjaviku,over 13.5 RR Stjarnan @ 2
i Stjarnan @ 4
tylko ze Wlosi chca to przegrac i nawet gdy rezerwowi beda super wyborowo grac to i tak popsuja kilka atakow na koniecKurs 2.8 i nie spróbować ? Przecież patrząc na składy to mecz będzie równy, a rezerwowi Włoch też chcą pograć, napewno nie będą leżeć
Tylko, jak maja cos ustalone przed meczem, to i tak w kluczowych momentach odpuszcza. Zobaczy sie.Kurs 2.8 i nie spróbować ? Przecież patrząc na składy to mecz będzie równy, a rezerwowi Włoch też chcą pograć, napewno nie będą leżeć
Czemu chcą przegrać ? To czemu nie grasz all in jak masz takie info.tylko ze Wlosi chca to przegrac i nawet gdy rezerwowi beda super wyborowo grac to i tak popsuja kilka atakow na koniec
na sport.pl wyczytałem że ma być losowanie , to jak to jest ? Co do ewenualnego rywala , to zgadzam się jeśli to nie będzie Kanada , to grubo przeciw Polakom , niestety...Bardzo dobrze, że jesteśmy na 2 miejscu... Jest szansa na Kanadę, jeśli nie to gram na naszych rywali w 1/4.
W studiu ten siatkarz też mówił, że raczej Włosi będą chcieli wyeliminować jednego z poważniejszych rywali, jednak granie po takim kursie trochę bez sensu. Jak wyżej ktoś napisał, najlepiej śledzić na żywo i wtedy zagrać.tylko ze Wlosi chca to przegrac i nawet gdy rezerwowi beda super wyborowo grac to i tak popsuja kilka atakow na koniec
Huila - Santa Fe @ over 0,5 gola w meczu 2,10 stys
oglądasz mecz czy statsy ? pograłeś coś ?grajcie under w meczu Hulia - Santa Fe
to wygląda jak ustawka na 0:0
NIC się nie dzieje
cyrk ten mecz, pomocnik Hulii ma szansę na kontrę to zawsze robi kółeczko i podaje do tyłu ????
Nie, wtedy Brazylia musi ugrać o 1 seta więcej niż Kanada w meczu z Włochami.A jak wygrają to FR i BR zostają napewno ?