>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
O 4,6K

oth

Użytkownik
Ja gram cały czas na gema greens, kursy ciągle po 1.35, teraz spadły do 1.25. Jerzy ledwo punkt zdobywa przy belga serwisie.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Juruś chciał zdążyć na strimka do Izaczka, bo o 19 streamuje heheh, co wy nie wiecie że on już jest skończony w tenisie?
e: Zdąży spokojnie ????

furman19 928

furman19

Użytkownik
Będzie jeszcze coś na 10km lub dłuższego na tych Igrzyskach?. Mega siano można ugrać śledząc na żywo, co ten cały Dianiz odwalał to szaleństwo było. ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
TO NIE JEST CZAT!
PRZECZYTAJCIE RAZ JESZCZE REGULAMIN DOKŁADNIE. TEMAT BRZMI -&gt; TYPY NA ŻYWO!

Proszę się trzymać zasad obowiązujących w tym temacie, każde kolejne posty nie na temat będą usuwane i wobec ich autora będzie wyciągana konsekwencja.
Pozdrawiam i udanego weekendu życzę wszystkim forumowiczom, trafnych typów ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dzis po takim kursie warto atakowac Serbie w meczu z Australią . Mecz 50/50. Mimo mojej sympatii do Aus. kurs na Serbie bardzo duzy.
Serbia 2.80

Otrzymane punkty reputacji: +3
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dzis po takim kursie warto atakowac Serbie w meczu z Australią . Mecz 50/50. Mimo mohej sympatii do Aus. kurs ba Serbie bardzo duzy.
Serbia 2.80
Też zwróciłem na to uwagę. Handicapy w stronę Serbii raczej się nie opłacają i lepiej łapać czysty win. W Australii dużo zależy od dyspozycji Millsa, jeżeli coś by się zacięło w rozgrywającym Kangurów, to myślę, że mogą mieć problemy z konstruowaniem ataków. Serbowie też potrafią się zaciąć, ale z drugiej strony mają również indywidualności, które potrafią wyciągnąć mecz - Teodosic, Raduljica, czy nawet Jokić. Przed igrzyskami na pewno kursy były by inne, i być może to Serbia była by faworytem u bukmacherów. Warto spróbować, ale rozsądnie ze stawką.
Takie pytanie do kogoś kto ogarnia - jeżeli podaje tu typ i zamykam go w trakcie, to mam go rozliczać w momencie zamknięcia, czy rozliczać końcowy rezultat typu?

raveman 736

raveman

Użytkownik
Estonia
JK Trans - Parnu 0-1 36min
JK Trans @2,00
i delikatnie próbuje drugiego łamaka
Bayern Hof - VFR 0-1 23min
Bayern Hof @6,00

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.