>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Warto zamknąć bo go pewnie dojdą ???? . Już przewaga zaczęła maleć lekko, a tu jeszcze 20 km. Będzie jak z tym pływakiem australijskim, tak jak ktoś wyżej wspomniał.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
ja zamknąłem i spróbowałem lekko tego Kanadyjczyka, bo fajnie wygląda, a tak btw ten chód to najbardziej idiotyczny sport jaki znam

5567 719

5567

Użytkownik
Przypomniało mi sie plywanie, jak Australijczyk miał tez dużą przewagę i przyszedl moment, ze zaczął umierać tam ;)
Hehe...

Ciekawe ilu Januszy sie nabralo na ten kurs 1,05, bo juz po tyle stało na wygraną Diniza jakies 10 min. temu. :]

Otrzymane punkty reputacji: +3
strzala 377

strzala

Użytkownik
Ale głupi sport ???? było 1.05 i niby olbrzymia przewaga wszystko pięknie a 10 minut później koniec, przegrał, bez szans ????

5567 719

5567

Użytkownik
Ale głupi sport ???? było 1.05 i niby olbrzymia przewaga wszystko pięknie a 10 minut później koniec, przegrał, bez szans ????
To nie sport jest głupi tylko buki. Tutaj jest wszystko proste i nic sie nie oszuka - spalił zbyt dużo paliwa na początku to musiało braknąć w baku. ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Lekkoatletyka - Chód na 50km - Mężczyźni

Yohann Diniz wygra zawody @ 3.75 Bet365

Francuz to rekordzista świata, a także lider tegorocznych list. Bez wątpienia główny faworyt do złotego medalu. Ma on w swoim dorobku trzykrotne mistrzostwo Europy, medal MŚ i na pewno na koniec swojej kariery zrobi wszystko, aby zdobyć tytuł mistrza olimpijskiego. Potrafi on narzucić mocne tempo i wytrzymać je przez cały dystans. W przeszłości pojawiał się u Niego problem z dyskwalifikacją w trakcie chodu. Tak było na MŚ w Daegu kiedy prowadził i to samo przydarzyło się na IO w Londynie. Teraz jednak chodzi pewnie, pokazuje wysoką formę i w mojej ocenie zdobędzie tutaj złoty medal IO.

Warto spróbować. Start o 13:00
⛔⛔⛔ Było pięknie, ale cóż. Była okazja zamknąć , bo kurs na live już po @ 1.05 chodził. I tak to zrobiłem za późno, bo jak zaczął tracić, ale takiego końca to się nie spodziewałem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom