rvn19
Użytkownik
Wygrała, właśnie mi rozliczyli. To próbujemy Hurkacz 2set @2.37 bet365
Wygrała, właśnie mi rozliczyli. To próbujemy Hurkacz 2set @2.37 bet365
kurs byl 3,20 ale forum tak muli, ze nie szlo nic zapodac.Globalport wygra,nie moglem wejsc na forum,a po takim kursie to srednio juz.
Hehe...Przypomniało mi sie plywanie, jak Australijczyk miał tez dużą przewagę i przyszedl moment, ze zaczął umierać tam
http://sport.tvp.pl/rio/26403371/lekkoatletyka-m-chod-na-50-kmdajcie link do biegu
To nie sport jest głupi tylko buki. Tutaj jest wszystko proste i nic sie nie oszuka - spalił zbyt dużo paliwa na początku to musiało braknąć w baku.Ale głupi sport ???? było 1.05 i niby olbrzymia przewaga wszystko pięknie a 10 minut później koniec, przegrał, bez szans ????
Było pięknie, ale cóż. Była okazja zamknąć , bo kurs na live już po @ 1.05 chodził. I tak to zrobiłem za późno, bo jak zaczął tracić, ale takiego końca to się nie spodziewałem.Lekkoatletyka - Chód na 50km - Mężczyźni
Yohann Diniz wygra zawody @ 3.75 Bet365
Francuz to rekordzista świata, a także lider tegorocznych list. Bez wątpienia główny faworyt do złotego medalu. Ma on w swoim dorobku trzykrotne mistrzostwo Europy, medal MŚ i na pewno na koniec swojej kariery zrobi wszystko, aby zdobyć tytuł mistrza olimpijskiego. Potrafi on narzucić mocne tempo i wytrzymać je przez cały dystans. W przeszłości pojawiał się u Niego problem z dyskwalifikacją w trakcie chodu. Tak było na MŚ w Daegu kiedy prowadził i to samo przydarzyło się na IO w Londynie. Teraz jednak chodzi pewnie, pokazuje wysoką formę i w mojej ocenie zdobędzie tutaj złoty medal IO.
Warto spróbować. Start o 13:00