>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
goh/tan 2.set @2.10

tan świetnie dysponowany
ale zwrot o 180st... minus

Też zwróciłem na to uwagę. Handicapy w stronę Serbii raczej się nie opłacają i lepiej łapać czysty win. W Australii dużo zależy od dyspozycji Millsa, jeżeli coś by się zacięło w rozgrywającym Kangurów, to myślę, że mogą mieć problemy z konstruowaniem ataków. Serbowie też potrafią się zaciąć, ale z drugiej strony mają również indywidualności, które potrafią wyciągnąć mecz - Teodosic, Raduljica, czy nawet Jokić. Przed igrzyskami na pewno kursy były by inne, i być może to Serbia była by faworytem u bukmacherów. Warto spróbować, ale rozsądnie ze stawką.

Takie pytanie do kogoś kto ogarnia - jeżeli podaje tu typ i zamykam go w trakcie, to mam go rozliczać w momencie zamknięcia, czy rozliczać końcowy rezultat typu?
kompletnie nie rozumiem, dużego hc jakim jest +5.5 nie opłaca się grać, a czysty win opłaca się ????
przy wyrównanym meczu i końcówce, ewentualnych faulach, zaliczka pięciu pkt to ogromny hc.
logiczne jest że stawka na hc większa niż na win...

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Włosi z dychy nie wyszli w 1/2F IO ????

jakby to powiedział mój były trener:
&quot;w główkach wam się popier**liło? na leżakowanie przyszliście?&quot;

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
ale zwrot o 180st... minus

kompletnie nie rozumiem, dużego hc jakim jest +5.5 nie opłaca się grać, a czysty win opłaca się ????
przy wyrównanym meczu i końcówce, ewentualnych faulach, zaliczka pięciu pkt to ogromny hc.
logiczne jest że stawka na hc większa niż na win...
+5,5 masz za 1,83 . Ja nie lubię takich handicapow w koszykówce. Jeżeli jest wyrównany mecz w końcówce to często wyjeżdżają faule, niecelne rzuty i tak dalej. Na 30 sekund przed końcem Australia może wygrywać jednym punktem, po czym Serbia czegoś nie trafi, sfauluje i zrobi się -6 albo i więcej. Według mnie o wiele lepsza opcja to granie na czysty win , bardziej opłacalne, ale jak kto woli ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
+5,5 masz za 1,83 . Ja nie lubię takich handicapow w koszykówce. Jeżeli jest wyrównany mecz w końcówce to często wyjeżdżają faule, niecelne rzuty i tak dalej. Na 30 sekund przed końcem Australia może wygrywać jednym punktem, po czym Serbia czegoś nie trafi, sfauluje i zrobi się -6 albo i więcej. Według mnie o wiele lepsza opcja to granie na czysty win , bardziej opłacalne, ale jak kto woli ????
żeby z -1 zrobić -6 to musisz 3 razy sfaulować i nie rzucić w 3 akcjach ani jednego punktu. na tym poziomie to raczej mało prawdopodobne, choć różne mecze widziałem.

to jest wszystko gdybanie bo nie wiadomo jak potoczy się mecz, ale pisanie że nie opłaca się grania dużego HC tylko czysty win, jest najnormalniej nielogiczne.

powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom