>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
peixoto 29

peixoto

Użytkownik
Witam Was,
Interesuję mnie stronka która pokazuję sędziego i jego kolejny mecz w którym będzie sędziować.
Czy zna ktoś z Was taką stronkę??

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa o 3.00

Larissa/Talita vs Walsh/Ross 1 @ 1.83 Bet365

Analiza w dziale. Do gry na noc
⛔⛔⛔
Co zrobić. Mecz wydawał się wygrany. 1-0 w setach 13-10, pełna kontrola i nagle gra się sypie. Niestety Talita nie poradziła sobie w najważniejszych momentach. Nie miała pomysłu w ataku. Amerykanki się nie poddały i wyrwały ten medal.
Złoto dla Niemek i to jest piękna wiadomość.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Witam Was,

Interesuję mnie stronka która pokazuję sędziego i jego kolejny mecz w którym będzie sędziować.

Czy zna ktoś z Was taką stronkę??
Na soccerway&#39;u sa sedziowie opisani i zazwyczaj 1 dzien przed meczem wiadome kto bedzie sedziowal, ale takiej konkretnej rozpiski to ja przynajmniej nie kojarze

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Jakieś argumenty za tym typem?
To nie jest typ tylko info że coś jest nie lekko nie tak.
Trzeba się zastanowić dlaczego akurat ten mecz jest w ofercie.
Zespół gospodarzy od 10 lat harata w A. klasie
Strona internetowa umarła, a na profilu facebookowym ani wzmianki o tym wielkim wydarzeniu.

O 4,6K

oth

Użytkownik
⛔⛔⛔

Co zrobić. Mecz wydawał się wygrany. 1-0 w setach 13-10, pełna kontrola i nagle gra się sypie. Niestety Talita nie poradziła sobie w najważniejszych momentach. Nie miała pomysłu w ataku. Amerykanki się nie poddały i wyrwały ten medal.

Złoto dla Niemek i to jest piękna wiadomość.
Nigdy tak nie oglądałem siatkówki plażowej kobiet, ale jestem w szoku, że Talita i Larissa są topową parą, bo dla mnie one są bardzo średnie.

C 334

copper

Użytkownik
Nigdy tak nie oglądałem siatkówki plażowej kobiet, ale jestem w szoku, że Talita i Larissa są topową parą, bo dla mnie one są bardzo średnie.
Bo na tle Niemek teraz każda para wygląda średnio ale faktycznie dla mnie też wyglądają niespecjalnie, szczególnie ostatnio...Tak szczerze to już większe wrażenie na mnie robią nasze Kolosińska/Brzostek...

O 4,6K

oth

Użytkownik
Bo na tle Niemek teraz każda para wygląda średnio ale faktycznie dla mnie też wyglądają niespecjalnie, szczególnie ostatnio...Tak szczerze to już większe wrażenie na mnie robią nasze Kolosińska/Brzostek...
Dokładnie to samo odczuwam.

seba6 533

seba6

Użytkownik
To nie jest typ tylko info że coś jest nie lekko nie tak.
Trzeba się zastanowić dlaczego akurat ten mecz jest w ofercie.
Zespół gospodarzy od 10 lat harata w A. klasie
Strona internetowa umarła, a na profilu facebookowym ani wzmianki o tym wielkim wydarzeniu.
Czasem po prostu daja takie dziwactwa do oferty. Ostatnio byl mecz PP druzyn z A klasy i ligi okregowej. Kiedys druzyny z B klasy byly do grania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom