Siatkówka plażowa o 3.00
Larissa/Talita vs Walsh/Ross 1 @ 1.83 Bet365
Analiza w dziale. Do gry na noc
Na soccerway'u sa sedziowie opisani i zazwyczaj 1 dzien przed meczem wiadome kto bedzie sedziowal, ale takiej konkretnej rozpiski to ja przynajmniej nie kojarzeWitam Was,
Interesuję mnie stronka która pokazuję sędziego i jego kolejny mecz w którym będzie sędziować.
Czy zna ktoś z Was taką stronkę??
To nie jest typ tylko info że coś jest nie lekko nie tak.Jakieś argumenty za tym typem?
Nigdy tak nie oglądałem siatkówki plażowej kobiet, ale jestem w szoku, że Talita i Larissa są topową parą, bo dla mnie one są bardzo średnie.
Co zrobić. Mecz wydawał się wygrany. 1-0 w setach 13-10, pełna kontrola i nagle gra się sypie. Niestety Talita nie poradziła sobie w najważniejszych momentach. Nie miała pomysłu w ataku. Amerykanki się nie poddały i wyrwały ten medal.
Złoto dla Niemek i to jest piękna wiadomość.
Bo na tle Niemek teraz każda para wygląda średnio ale faktycznie dla mnie też wyglądają niespecjalnie, szczególnie ostatnio...Tak szczerze to już większe wrażenie na mnie robią nasze Kolosińska/Brzostek...Nigdy tak nie oglądałem siatkówki plażowej kobiet, ale jestem w szoku, że Talita i Larissa są topową parą, bo dla mnie one są bardzo średnie.
Dokładnie to samo odczuwam.Bo na tle Niemek teraz każda para wygląda średnio ale faktycznie dla mnie też wyglądają niespecjalnie, szczególnie ostatnio...Tak szczerze to już większe wrażenie na mnie robią nasze Kolosińska/Brzostek...
Czasem po prostu daja takie dziwactwa do oferty. Ostatnio byl mecz PP druzyn z A klasy i ligi okregowej. Kiedys druzyny z B klasy byly do grania.To nie jest typ tylko info że coś jest nie lekko nie tak.
Trzeba się zastanowić dlaczego akurat ten mecz jest w ofercie.
Zespół gospodarzy od 10 lat harata w A. klasie
Strona internetowa umarła, a na profilu facebookowym ani wzmianki o tym wielkim wydarzeniu.
Ale ten Hurczak go muci...Sorigi drugi set. 5.0! Myślę, że warto.
pieknie siadloOver 8.5 (Total Goals - Over/Under 8.5)
Veles v Timiryazevets Russian
1.90
Przerwany przy 3-3 w drugim secie....tak samo jak KapasaZnowu zdjeli Hurkacza. Ktoś wie o co chodzi?
Tyle to wiem, ale to przez pogodę czy co?Przerwany przy 3-3 w drugim secie....tak samo jak Kapasa