Gościu pyta czy jest możliwe...czytaj ze zrozumieniem...Gdzie masz typ że zdobędzie medal?
Że wygra jest kurs 34,00
Podbij po @4, to beda 4 zaklady, ktore nie weszly, a nie tylko 3.Teraz tez podbije po 2.62 chwalinska
ogarnia ktoś jak na 365 obstawić, że Majewski zdobędzie medal, a nie wygra zawody? czy jest to możliwe ogólnie?
dzięki wielkie, właśnie chodziło mi o to co oznacza ten znaczek. ????Wybierasz Majewski win i zaznaczasz E/W tylko wtedy jest jakos stawka dzielona pol na wygrana pol na podium....dawno nie praktykowalem
Jak dla mnie i pewnie wielu innych graczy taka opcja była nieznana.Wybierasz Majewski win i zaznaczasz E/W tylko wtedy jest jakos stawka dzielona pol na wygrana pol na podium....dawno nie praktykowalem
https://forum.bukmacherskie.com/f98/each-way-72206.html#post2705846Pod rynkiem 'Pchnięcie kulą' jest :
'Wygrana/miejsce 1/5 1-2-3' więc wychodzę z PYTANIEM, czy da się obstawić medal?
i o co chodzi z tym, ze jak wybieram Majewski, to jest okienko do zaznaczenia E/W i wtedy mi tak jakby podwaja stawkę.
LatwoDia Evtimova @2,2
Bez szansTorro-Flor 3.25! go!
Skończyła 6:1? Złapałem ją na 1.8 ????Latwo