>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Nie znać się to nie grać. Larisy kiepsko grały w tym turnieju.Mogły już odpaść z Heidrich-Zumkehr a w półfinale z Niemkami zagrały piach..To jak miały ograć solidne Amerykanki.Odbijesz na Niemkach w finale.
poczytałem w dziale i spodobała mi się analiza. dołożyłem Argentynę po kursie 6,00 ale tylko za 150 zł, na ewentualne odrobienie strat

O 4,6K

oth

Użytkownik
Zaraz zaczynają, ja gram grubo. Na ostatnie 4 spotkania wszystkie wygrały niemki, brazylijki cały turniej bez formy, ostatnio lepszy mecz, ale nie wydaje mi się, żeby dziś miały szansę.

C 334

copper

Użytkownik
Pięknie po meczu się Niemki zachowały pod siatką, pocieszając Brazylijki.Niemki grały genialnie, zasłużyły na tytuł bo były zdecydowanie najlepsze.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Pięknie po meczu się Niemki zachowały pod siatką, pocieszając Brazylijki.Niemki grały genialnie, zasłużyły na tytuł bo były zdecydowanie najlepsze.
No mecz do jednej bramki tak jak przypuszczałem, szkoda , że amerykanki tak słabo zagrały w półfinale.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Niemki i po Amerykankach by się przejechały w finale.Kira na siatce miałaby przynajmniej jakąś rywalkę.
Bzdura. Przejechali to się amerykańscy siatkarze po naszych. Amerykanki nie grały źle, po prostu Agatha/Martha zagrały powyżej poziomu, na którym można się przeciwstawić mającemu TAKI dzień przeciwnikowi. Było mało realne, żeby drugi mecz z rzędu zagrały tak fenomenalnie. Dziś zrobiły błędów za dwa mecze, wyrównało się. Niemki to bezlitośnie wykorzystały.

C 334

copper

Użytkownik
Bzdura. Przejechali to się amerykańscy siatkarze po naszych. Amerykanki nie grały źle, po prostu Agatha/Martha zagrały powyżej poziomu, na którym można się przeciwstawić mającemu TAKI dzień przeciwnikowi. Było mało realne, żeby drugi mecz z rzędu zagrały tak fenomenalnie. Dziś zrobiły błędów za dwa mecze, wyrównało się. Niemki to bezlitośnie wykorzystały.
O czym gościu piszesz?Nasi to przynajmniej nawiązali walkę a Niemki cały turniej szły jak walec.Oba brazylijskie duety były po prostu klasę niżej, dyspozycja dnia nie ma tu nic do rzeczy, nawet nie pierdneły, zostały rozbite, szczególnie w drugich setach..Amerykanki też by większego oporu nie stawiły, nie ma co doszukiwać się przypadku i jakis specjalnych okoliczności. Fakty są takie,że Niemki od jakiegoś czasu grają zdecydowanie najlepiej na świecie.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
A klasa w Bet365, tego jeszcze nie grali
Można typować mecz z rozgrywek:
Puchar Polski 2016/2017, grupa: Małopolski ZPN - Nowy Sącz - Nowy Sącz
LKS Świniarsko (A. klasa) - Poprad Muszyna (IV liga)
czwartek, 17 sierpnia, 17:00
Kurs na gospodarzy 9,00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom