poczytałem w dziale i spodobała mi się analiza. dołożyłem Argentynę po kursie 6,00 ale tylko za 150 zł, na ewentualne odrobienie stratNie znać się to nie grać. Larisy kiepsko grały w tym turnieju.Mogły już odpaść z Heidrich-Zumkehr a w półfinale z Niemkami zagrały piach..To jak miały ograć solidne Amerykanki.Odbijesz na Niemkach w finale.
No mecz do jednej bramki tak jak przypuszczałem, szkoda , że amerykanki tak słabo zagrały w półfinale.Pięknie po meczu się Niemki zachowały pod siatką, pocieszając Brazylijki.Niemki grały genialnie, zasłużyły na tytuł bo były zdecydowanie najlepsze.
Bzdura. Przejechali to się amerykańscy siatkarze po naszych. Amerykanki nie grały źle, po prostu Agatha/Martha zagrały powyżej poziomu, na którym można się przeciwstawić mającemu TAKI dzień przeciwnikowi. Było mało realne, żeby drugi mecz z rzędu zagrały tak fenomenalnie. Dziś zrobiły błędów za dwa mecze, wyrównało się. Niemki to bezlitośnie wykorzystały.Niemki i po Amerykankach by się przejechały w finale.Kira na siatce miałaby przynajmniej jakąś rywalkę.
:]w USA rzucają jak szaleni zwłaszcza w te kwarcie, w ostatniej linie do 50pkt można dać.
O czym gościu piszesz?Nasi to przynajmniej nawiązali walkę a Niemki cały turniej szły jak walec.Oba brazylijskie duety były po prostu klasę niżej, dyspozycja dnia nie ma tu nic do rzeczy, nawet nie pierdneły, zostały rozbite, szczególnie w drugich setach..Amerykanki też by większego oporu nie stawiły, nie ma co doszukiwać się przypadku i jakis specjalnych okoliczności. Fakty są takie,że Niemki od jakiegoś czasu grają zdecydowanie najlepiej na świecie.Bzdura. Przejechali to się amerykańscy siatkarze po naszych. Amerykanki nie grały źle, po prostu Agatha/Martha zagrały powyżej poziomu, na którym można się przeciwstawić mającemu TAKI dzień przeciwnikowi. Było mało realne, żeby drugi mecz z rzędu zagrały tak fenomenalnie. Dziś zrobiły błędów za dwa mecze, wyrównało się. Niemki to bezlitośnie wykorzystały.
Jakieś argumenty za tym typem?A klasa w Bet365, tego jeszcze nie grali
Można typować mecz z rozgrywek:
Puchar Polski 2016/2017, grupa: Małopolski ZPN - Nowy Sącz - Nowy Sącz
LKS Świniarsko (A. klasa) - Poprad Muszyna (IV liga)
czwartek, 17 sierpnia, 17:00
Kurs na gospodarzy 9,00