Muszę przyznać, że trochę to dziwny wymysljak zwykle pkt za każdy mecz przegrany
Przynajmniej nie ma smutku,że się ma 0 pkt przy komplecie porażekMuszę przyznać, że trochę to dziwny wymysl
Daj spokoj to byl cyrk co on pokazał w tb ????Brawo Lopez drewniaku z 2**:1 - 3:7
No i dlatego nic już tam nie gramDaj spokoj to byl cyrk co on pokazał w tb ????
0-2 i zamykamy szybciutko, chociaz do konca powinni jeszzcze cos ustrzelic ale proponują prawie całą wygranąUniversity of Queensland - Sunshine Coast kobiety 16min 0-0
Sunshine HA (-1.0, -1.5) @1,85
bo to jest magik, on czaruje rzeczywistośćTych analiz magika już się czytać nie da, na początek klasyczny tekst "nie wiem czym się kierowały buki" ale i tak pisanie takich bzdur o Edmundzie ze to tylko serwis to jakis kryminal, koles potrafi grac super mecze, wytrzymuje wymiany, jego ulubiona nawierzchnia clay. Wczoraj mial mniej asów niż Lu wiec to znaczy ze słabo serwuje XDD, no tak jakosc serwisu rowna sie ilości asow, taki raonic np nie ma dużo asów ale super kierunki ma, duzo na cialo. Ogólnie widac od razu ze meczow nie oglada i jedzie po liczbach, kazdy zoltas jest dla niego drugim nishikorim, a taro daniel to przyszły top 1 atp.
3/4 tutejszych znawców ma właśnie takie pojęcie. Odpalą video zobaczą 2-3 i już wiedzą kto wygra,sprzeda,ustawi w danym spotkaniu bo nie przysługuje cos takiego jak np słabszy okres w meczu :grin: Sami sobie robią krzywdę a jeszcze stado cielaków ciągną w dół takimi wypocinami.Tenis to mega trudny sport do obstawiania a głównie ludzie się kierują tym że gość który 3/4 sezonu gra na hardzie z drugim który gra 3/4 na clayu wygra dziś bo gramy na hardzie :grin: i nieodłączny argument który pasuje do wszystkiego typuje na x bo będzie bardziej zmotywowany i chce sie pokazaćTych analiz magika już się czytać nie da, na początek klasyczny tekst "nie wiem czym się kierowały buki" ale i tak pisanie takich bzdur o Edmundzie ze to tylko serwis to jakis kryminal, koles potrafi grac super mecze, wytrzymuje wymiany, jego ulubiona nawierzchnia clay. Wczoraj mial mniej asów niż Lu wiec to znaczy ze słabo serwuje XDD, no tak jakosc serwisu rowna sie ilości asow, taki raonic np nie ma dużo asów ale super kierunki ma, duzo na cialo. Ogólnie widac od razu ze meczow nie oglada i jedzie po liczbach, kazdy zoltas jest dla niego drugim nishikorim, a taro daniel to przyszły top 1 atp.
dlatego ja tenisa juz nie zagram, robilem sobie podsumowanie i tenis psuje mi średnią ???? moze jest to czysty sport a może nie, ale napewno jest najłatwiejszym sportem do sprzedawania meczy, w piłce jak jednego przekupisz to nic to nie da :razz:3/4 tutejszych znawców ma właśnie takie pojęcie. Odpalą video zobaczą 2-3 i już wiedzą kto wygra,sprzeda,ustawi w danym spotkaniu bo nie przysługuje cos takiego jak np słabszy okres w meczu :grin: Sami sobie robią krzywdę a jeszcze stado cielaków ciągną w dół takimi wypocinami.Tenis to mega trudny sport do obstawiania a głównie ludzie się kierują tym że gość który 3/4 sezonu gra na hardzie z drugim który gra 3/4 na clayu wygra dziś bo gramy na hardzie :grin: i nieodłączny argument który pasuje do wszystkiego typuje na x bo będzie bardziej zmotywowany i chce sie pokazać