>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Tych analiz magika już się czytać nie da, na początek klasyczny tekst &quot;nie wiem czym się kierowały buki&quot; ale i tak pisanie takich bzdur o Edmundzie ze to tylko serwis to jakis kryminal, koles potrafi grac super mecze, wytrzymuje wymiany, jego ulubiona nawierzchnia clay. Wczoraj mial mniej asów niż Lu wiec to znaczy ze słabo serwuje XDD, no tak jakosc serwisu rowna sie ilości asow, taki raonic np nie ma dużo asów ale super kierunki ma, duzo na cialo. Ogólnie widac od razu ze meczow nie oglada i jedzie po liczbach, kazdy zoltas jest dla niego drugim nishikorim, a taro daniel to przyszły top 1 atp.

Otrzymane punkty reputacji: +8
raveman 736

raveman

Użytkownik
University of Queensland - Sunshine Coast kobiety 16min 0-0

Sunshine HA (-1.0, -1.5) @1,85
0-2 i zamykamy szybciutko, chociaz do konca powinni jeszzcze cos ustrzelic ale proponują prawie całą wygraną ✅✅
Tych analiz magika już się czytać nie da, na początek klasyczny tekst &quot;nie wiem czym się kierowały buki&quot; ale i tak pisanie takich bzdur o Edmundzie ze to tylko serwis to jakis kryminal, koles potrafi grac super mecze, wytrzymuje wymiany, jego ulubiona nawierzchnia clay. Wczoraj mial mniej asów niż Lu wiec to znaczy ze słabo serwuje XDD, no tak jakosc serwisu rowna sie ilości asow, taki raonic np nie ma dużo asów ale super kierunki ma, duzo na cialo. Ogólnie widac od razu ze meczow nie oglada i jedzie po liczbach, kazdy zoltas jest dla niego drugim nishikorim, a taro daniel to przyszły top 1 atp.
bo to jest magik, on czaruje rzeczywistość ;)
a tak powaznie to mi to nie przeszkadza

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
3/4 tutejszych znawców ma właśnie takie pojęcie. Odpalą video zobaczą 2-3 i już wiedzą kto wygra,sprzeda,ustawi w danym spotkaniu bo nie przysługuje cos takiego jak np słabszy okres w meczu :grin: Sami sobie robią krzywdę a jeszcze stado cielaków ciągną w dół takimi wypocinami.Tenis to mega trudny sport do obstawiania a głównie ludzie się kierują tym że gość który 3/4 sezonu gra na hardzie z drugim który gra 3/4 na clayu wygra dziś bo gramy na hardzie :grin: i nieodłączny argument który pasuje do wszystkiego typuje na x bo będzie bardziej zmotywowany i chce sie pokazać

raveman 736

raveman

Użytkownik
3/4 tutejszych znawców ma właśnie takie pojęcie. Odpalą video zobaczą 2-3 i już wiedzą kto wygra,sprzeda,ustawi w danym spotkaniu bo nie przysługuje cos takiego jak np słabszy okres w meczu :grin: Sami sobie robią krzywdę a jeszcze stado cielaków ciągną w dół takimi wypocinami.Tenis to mega trudny sport do obstawiania a głównie ludzie się kierują tym że gość który 3/4 sezonu gra na hardzie z drugim który gra 3/4 na clayu wygra dziś bo gramy na hardzie :grin: i nieodłączny argument który pasuje do wszystkiego typuje na x bo będzie bardziej zmotywowany i chce sie pokazać
dlatego ja tenisa juz nie zagram, robilem sobie podsumowanie i tenis psuje mi średnią ???? moze jest to czysty sport a może nie, ale napewno jest najłatwiejszym sportem do sprzedawania meczy, w piłce jak jednego przekupisz to nic to nie da :razz:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Bo tenisa trzeba umieć stawiać panowie ;)
Stawia się na underdogów, albo handicapy na underdogów. To jest najbardziej opłacalne i tylko dzięki temu można wyjść na plus. Sprzedawanie meczy w tenisie jest nieodłącznym elementem tej gry. Nikt niższych turniejów nie monitoruje, więc gracze mają po prostu wywalone jajca. Więcej zarobią na sprzedanym meczu niż na marnym turnieju. Jak się gra faworytów po kursach 1.10 - 1.70 to bardzo często są babole

O 4,6K

oth

Użytkownik
Ja gram grubo Keia, dla mnie Nadal jest dalej tym Nadalem bez formy, te błedy co teraz robi kiedyś były u niego niespotykane...

O 4,6K

oth

Użytkownik
Nie wiem czy próbować Tipsa po pierwszym secie w którym dostał lanie, ma ktoś jakieś zdanie ? Przed meczem myślałem, że wygra dość łatwo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom