didier_drogba
Użytkownik
miał być medal na 800m i już nie będzie bo Lewy niestety nie da rady :-(Jednak biali nie mają czego szukać w sprincie..
miał być medal na 800m i już nie będzie bo Lewy niestety nie da rady :-(Jednak biali nie mają czego szukać w sprincie..
OK zaksięgowali całą wygraną 250złDlaczego zabrali mi połowę wygranej?
Dead heat dla 2?
Wyłączył zasilanie na 10 metrów przed końcem, a mówi że nie jest zmęczony..."miało być dobrze a k*wa nie było" :razz:
Śmiech na sali..ale debile na tvp final babek 4 x 100 metrow w plywaniu
a oni pokazuja prezentacje plazowki, ja pierdole
A na tvp sport reklama perwollu...ale debile na tvp final babek 4 x 100 metrow w plywaniu
Też tego nie rozumiem, ale złapałem -1.5 po @2.37 lekko pograne7:3 półki zaczęły i kurs z 2.0 spadł na 1.36 przesada z tym kursem
Finał chłopów 4x100 to chyba tylko za zdfale debile na tvp final babek 4 x 100 metrow w plywaniu
Ja mam Polki 2:0 na 3.75Też tego nie rozumiem, ale złapałem -1.5 po @2.37 lekko pograne
Ławka gra czy co ? Przeciesz oni nie mają pewnego awansu.ale mizeria w wykonaniu Chorwacji.
Po 1Q poszli chyba już do domu
jak zwykle pkt za każdy mecz przegranyA nie, powalilo mi się. Oni nawet mogą nie wyjść z grupy, a tak sobie pogrywaja ???? a Nigeria to skąd ma niby te 3 punkty według flashscore?
Hehe wałek poszedł. Dobrze ,ze nie czepialem tego meczu,ale zeby az tak Chorwacja dostawała...A nie, powalilo mi się. Oni nawet mogą nie wyjść z grupy, a tak sobie pogrywaja ???? a Nigeria to skąd ma niby te 3 punkty według flashscore?