>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
To ja rozumiem - &quot;raczej&quot; , to właściwe określenie , bo wcale to takie pewne nie jest , a właściwie dalekie od pewności...
Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?
Zbyt słabo grają żeby taki kurs uznać za choćby zbliżony do opłacalnego...

5567 719

5567

Użytkownik
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?
Bez sensu jest granie takiego kursu, w dodatku w typie dlugoterminowym, ale nawet nie o to mi chodzi. Po prostu nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków na podstawie pierwszych spotkań - inna motywacja itd. USA to tak naprawde na wakacjach tutaj są, przy okazji cos pograją i może ze dwa mecze pograją na poważnie jak będzie taka potrzeba. A tak poza tym, to bukmacherka nauczyła mnie oczywiście wiele, m.in. tego, iż nie ma pewniaków, są tylko typy wielce prawdopodobne ;)????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Powtarzam sie, ale taki Radulica, Bogdanovic i Teodosic spokojnie dali by rade w NBA.
Radulicy to sxkoda talentu na lige włoską.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Powtarzam sie, ale taki Radulica, Bogdanovic i Teodosic spokojnie dali by rade w NBA.
Radulicy to sxkoda talentu na lige włoską.
Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.
Handicap +24,5 ledwo bo ledwo, ale siedzi ????
Wnioski z tego spotkania : gdyby nie pierwsza kwarta wysoko przegrana, to kto wie.
Wniosek nr2. Nie ma czegoś takiego, jak lokata na USA w tym turnieju.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom