uefowillcox
Użytkownik
Teraz dopiero spojrzałem. Kurs na Litwę 2.55 w meczu z Hiszpanią. W to mi graj ????
To ja rozumiem - "raczej" , to właściwe określenie , bo wcale to takie pewne nie jest , a właściwie dalekie od pewności...Raczej zdobedzie...
Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.To ja rozumiem - "raczej" , to właściwe określenie , bo wcale to takie pewne nie jest , a właściwie dalekie od pewności...
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.
Bez sensu jest granie takiego kursu, w dodatku w typie dlugoterminowym, ale nawet nie o to mi chodzi. Po prostu nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków na podstawie pierwszych spotkań - inna motywacja itd. USA to tak naprawde na wakacjach tutaj są, przy okazji cos pograją i może ze dwa mecze pograją na poważnie jak będzie taka potrzeba. A tak poza tym, to bukmacherka nauczyła mnie oczywiście wiele, m.in. tego, iż nie ma pewniaków, są tylko typy wielce prawdopodobne ????No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?
pięknie mu dziś 3 siedzija gram Teodosic over 13,5 @1,84
nie tyle Lopez zaczął grać co Tecau na serwisie ,,stoi"..Hiszpanie chyba ogarna Lopez zaczal grac bo w 2 secie stal tylko
Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.Powtarzam sie, ale taki Radulica, Bogdanovic i Teodosic spokojnie dali by rade w NBA.
Radulicy to sxkoda talentu na lige włoską.
Radulica bylby tam gwiazdą. Co on robi w Milano ?Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.