josekubinho
Użytkownik
mergea ????
A opisałbyś chociaż która dostała w głowę? :razz: bo Hradecka (uderza oburącz z forhendu jak i bekhendu) gra po deblu jeszcze miksta, więc może to być ważna informacja.Ja to już zamknąłem robiąc z 35 zeta 155 (280 było do wygrania)
za mało znam się na tenisie, poza tym Czeszki mogą kreczować, a Bacsinzky czy jak ją się pisze wygląda trochę niepewnie i boję się, że się połamie.
Rumuni to nie żadni cyganie. Poczytaj trochę.bo cyganie to się do jednego nadają....
Młodsza, wyższa, ładniejsza.A opisałbyś chociaż która dostała w głowę? :razz: bo Hradecka (uderza oburącz z forhendu jak i bekhendu) gra po deblu jeszcze miksta, więc może to być ważna informacja.
Ok ???? Jak ładniejsza to bankowo Hlavackova, chociaż chyba nieco niższa jest. Jak grają dalej bez widocznej kontuzji to luz, nawet walczą ze Szwajcarkami.Młodsza, wyższa, ładniejsza.
Ale chyba już wszystko okej, chociaż może mieć jakieś limo czy coś.
Widziałem właśnie u Ciebie w temacie i pograłem ale trochę wyższą linie -20.handi -16.5 na Francje za 1.70 Sportingbet
Wczoraj też wygrali do 11 z Kantorem żeby prawie mecz przegrać po tie-breaku.Nicolai/Lupo gwałcą. Takie jest prawo serii