mr.simpson
Użytkownik
Nauczcie się, że ten człowiek to nie typer.Panowie bede mowil kiedy biore typ od rogera i wtedy nie grajcie. W ciagu miesiaca 3 razy wzialem "dobre mecze" i 0/3 ???? Nie wiem czy tylko ja tak mam
Nauczcie się, że ten człowiek to nie typer.Panowie bede mowil kiedy biore typ od rogera i wtedy nie grajcie. W ciagu miesiaca 3 razy wzialem "dobre mecze" i 0/3 ???? Nie wiem czy tylko ja tak mam
Ukolova/Birlova vs Elsa/Liliana
Elsa/Liliana @2.75 bet365
Nie ma na co czekać trzeba grać ???? Na własne życzenie przegrany pierwszy set. Muszą ograniczyć proste błędy i powinno być dobrze
Mogły spokojnie ogarnąć 2:0 no ale cóż przegrany mecz na własne życzenie... Spora niespodziankaLarissa/Talita + Elsa/Liliana + Nummerdor/Varenhorst @2.15 bet365
Solidny trebel każda z tych par powinna bez większych problemów awansować do 1/4. Pierwszy mecz o 21 reszta troszkę później :wink:
Hiszpanki brawo. W grupie tak świetnie wyglądały, a dzisiaj totalna nędza. Liliana cały mecz zawaliła, grała beznadziejnie.Siatkówka plażowa noc:
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-siatkowka-plazowa-6-19-sierpnia-2016-a-136206-3.html#post6081676
Dubel do zaatakowania.
Ja zagrałem po raz pierwszy no i na przywitanie, ale nie mam nikomu za złe bo sam bym dawał przeciw tym rosjankom. Skoro ktoś przegrywa z Polkami to musi być cienki, ale jak widzę to u bab nie można wyciągać takich wniosków. Ta płeć jest dla mnie skreślona w jakimkolwiek sporciePanowie bede mowil kiedy biore typ od rogera i wtedy nie grajcie. W ciagu miesiaca 3 razy wzialem "dobre mecze" i 0/3 ???? Nie wiem czy tylko ja tak mam
Irving jeszcze jedzie na fantazji i radości po mistrzostwie z Cavs. Widac toMoje handi +24,5 na Serbię realne. Wyczuwam jedna wyrównana kwarte i jedną ze zdecydowana wygrana USA. Nie wiem tylko w jakiej kolejności. Co by nie gadać zespół USA to na pewno nie dream team z lat 90-tych. Mogli by nie zdobyć złota, to nauczyli by się, żeby tworzyć zespół, a nie tylko brać liderów w statystykach. W każdym razie propsy dla Irvinga, od początku igrzysk widać, że mu się chce.
zdobyć zdobędą,ale nie będą to wygrane po kilkadziesiąt punktów jak to przyzwyczajali wcześniejJest całkiem realne że Amerykanie nie zdobędą złota na tych IO ...