>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Ukolova/Birlova vs Elsa/Liliana
Elsa/Liliana @2.75 bet365
Nie ma na co czekać trzeba grać ???? Na własne życzenie przegrany pierwszy set. Muszą ograniczyć proste błędy i powinno być dobrze
Larissa/Talita + Elsa/Liliana + Nummerdor/Varenhorst @2.15 bet365
Solidny trebel każda z tych par powinna bez większych problemów awansować do 1/4. Pierwszy mecz o 21 reszta troszkę później :wink:
⛔⛔⛔ Mogły spokojnie ogarnąć 2:0 no ale cóż przegrany mecz na własne życzenie... Spora niespodzianka

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Panowie bede mowil kiedy biore typ od rogera i wtedy nie grajcie. W ciagu miesiaca 3 razy wzialem &quot;dobre mecze&quot; i 0/3 ???? Nie wiem czy tylko ja tak mam
Ja zagrałem po raz pierwszy no i na przywitanie, ale nie mam nikomu za złe bo sam bym dawał przeciw tym rosjankom. Skoro ktoś przegrywa z Polkami to musi być cienki, ale jak widzę to u bab nie można wyciągać takich wniosków. Ta płeć jest dla mnie skreślona w jakimkolwiek sporcie

5567 719

5567

Użytkownik
Jesteście slepi troche i tyle. Roger miał dobra passe i wiadomo bylo, ze ten dubel juz jest podwyższonego ryzyka. Pytanie bylo tylko takie, czy uwala babki czy panowie później. Ja osobiscie dalem na pzeciwniczki hiszpanek i nie mowie tego żeby sie chwalić, tylko żebyście patrzyli na serie hehe.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Moje handi +24,5 na Serbię realne. Wyczuwam jedna wyrównana kwarte i jedną ze zdecydowana wygrana USA. Nie wiem tylko w jakiej kolejności. Co by nie gadać zespół USA to na pewno nie dream team z lat 90-tych. Mogli by nie zdobyć złota, to nauczyli by się, żeby tworzyć zespół, a nie tylko brać liderów w statystykach. W każdym razie propsy dla Irvinga, od początku igrzysk widać, że mu się chce.

5567 719

5567

Użytkownik
Moje handi +24,5 na Serbię realne. Wyczuwam jedna wyrównana kwarte i jedną ze zdecydowana wygrana USA. Nie wiem tylko w jakiej kolejności. Co by nie gadać zespół USA to na pewno nie dream team z lat 90-tych. Mogli by nie zdobyć złota, to nauczyli by się, żeby tworzyć zespół, a nie tylko brać liderów w statystykach. W każdym razie propsy dla Irvinga, od początku igrzysk widać, że mu się chce.
Irving jeszcze jedzie na fantazji i radości po mistrzostwie z Cavs. Widac to

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom