>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Poleciała reputka wchodzę na tvp sport i nie mogę znaleźć , nie widzę tego meczu dopiero z linku dzięki wielkie
właśnie też tak miałem kilka razy że samemu wchodziłem na transmisje albo już po wybraniu kategorii nie umiałem znaleźć jakiegoś spotkania a z linku od strzała hehe ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Okej, Nishikori jakimś cudem wygrał, Monfils odwalił Monfilsówkę, więc spokojnie mogłem sobie za małą stawkę zagrać to :
Serbia +24,5 @2.0 bet365
Nie powinno być tu cyrków.

Otrzymane punkty reputacji: +8
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
U mnie właśnie poszło na under @ 1,80 zobaczymy ????
ja włoskiej nie gram prawie w ogóle, ale zauważyłem ???? i spróbowałem za 0.5 stawki.
dzisiaj wszystko na farcie wchodzi więc nie szaleje ze stawką. ;)

ktoś z nas wygra ;)
GL!!!

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
ja włoskiej nie gram prawie w ogóle, ale zauważyłem ???? i spróbowałem za 0.5 stawki.
dzisiaj wszystko na farcie wchodzi więc nie szaleje ze stawką. ;)
ktoś z nas wygra ;)
GL!!!
Tam pół zawodnika ogarniętego w ofensywie nie ma. Grają młodymi w przodzie + z 5 obrońców. Prędzej Bari w osłabieniu strzeli jak Palermo.
Ale i przegrany się znajdzie niestety. :cool:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Coś czuję, że Polacy 10 medali nie uciułają na bank ???? Jeśli ktoś nie sprawi niespodzianki to zostaną jedynie Myszka, Małachowski, Włodarczyk, Fajdek. Wszędzie indziej dajemy dupy, a po tym co się dzieje w polskim pływaniu i ciężarach to szkoda gadać. Bartłomiej Bonk przez ten cały szum w kadrze wątpię, aby powalczył o medal

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom