Chinki pudło z karnego w 84'Race to 5 RR Niemki
Niemki WIN
AKO @2.50
Edit
oczywiście race to 9RR
ZWROTNiemki v Chinki/ Niemki -1 ah @ 1,98...
Widzieli statystyki z tego meczu? 1-67 w niebezpiecznych atakach...Chinki dostaly czerwo, Niemki powinny ogarnac w regulaminowym, pytanie tylko czy jedna bramka czy wiecej...
Za 3 minuty .dzisiaj ten mecz? Buki nigdy się nie nauczą...
Nie graja o polnocy?Za 3 minuty .
Dokładnie o północyNie graja o polnocy?
Tak, sie mi pomylilo o polnocy mecz.:]Nie graja o polnocy?
Hmm, albo jednak odpuszczam to. USA może się zmobilizować , żeby nie zaliczyć takiej wpadki jak ostatnio. Poza tym najpewniejszą akcją punktową Serbii z tego co zaobserwowalem jest gra do podkoszowego, a co jak co, ale pod koszem z zespolem ze stanow nie ma łatwo.Za 3 minuty .
Moze byc i tak, chociaz ja mysle, ze w tym meczu bedzie sie dzialo.Hmm, albo jednak odpuszczam to. USA może się zmobilizować , żeby nie zaliczyć takiej wpadki jak ostatnio. Poza tym najpewniejszą akcją punktową Serbii z tego co zaobserwowalem jest gra do podkoszowego, a co jak co, ale pod koszem z zespolem ze stanow nie ma łatwo.
Ja tam tez ze stawkami na ten mecz nie szaleje. Ciekaw jest, bo dla mnie mimo porazki to Serbia jest bardziej poukladanym zespolem niz Australia.Pewnie Wam powchodzi, ale ja mam taki etap, że ostatnio miałem za dużo farta i nie chcę spaść za szybko z tego ozłoconego konia, więc muszę trochę stonować z gra ????