>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tak PBA.
Nie wiem skąd takie kursy mecz 50/50.
STAR kupili jakiegos czarnego,moze odpali.
To jest dzika liga w ktorej nie gra niskich kursow.
Hehe teraz jak ktos chce zobaczyc mistrza w boksie to lata po boisku w Mahindra Enf. tak sam MANY PACQUAIO :grin:

theboss 199

theboss

Użytkownik
Mahindra 5 min do końca kwarty prowadza 17 punktami, koniec kwarty zostal jeden punkt, już nie wspomnę o 14 faulach w kwarcie tej drużyny

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Mahindra 5 min do końca kwarty prowadza 17 punktami, koniec kwarty zostal jeden punkt, już nie wspomnę o 14 faulach w kwarcie tej drużyny
Norma, tam wchodzą kursy po 8/1 . W czwartej kwarcie druzyny potrafią odrobic po 20pkt.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Może nie tyle skorumpowana co bez pomysłu na grę w prawie każdej drużynie. Jeśli trójki nie siedzą to drużyna jest zatopiona. Oni nawet z nieprzygotowanych pozycji pod kryciem rzucają. Podania i wybory czasem mają fatalne. Większość to jeźdzcy bez głowy. Ale liga wesoła i fajnie się ogląda. Oczywiście jeśli wchodzi albo się jej nie gra ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
A na Star Hotshots w tej chwili właśnie kurs urósł do 3.15. Spodziewałem się raczej spadku, a nie wzrostu, ale to tylko zwiastuje, że będzie w tym meczu ciekawie ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
DarkAdi ,gra Many Pacquiao ?
Ej, wy nie żartowaliście. Ja myślałem, że na boisku w Mahindrze gra jakiś typ co może się tak samo nazywa, ale zgooglowałem i skurczysyn w przerwach między walkami naparza w kosza XDD
Nie śledzę tego meczu, aż tak uważnie aby patrzeć na koszulki, ale może go odnajdę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom