C
326
carambula88
Użytkownik
Nie muszą wygrywać, potem mają Meksyk 3-0 i raczej obskoczą Kanade.Niby tak ale ich sytuacja nadal nie jest wesoła. Muszą ugrać coś z Francją, bo jak przegrają za 3 punkty to może być po nich.
Nie muszą wygrywać, potem mają Meksyk 3-0 i raczej obskoczą Kanade.Niby tak ale ich sytuacja nadal nie jest wesoła. Muszą ugrać coś z Francją, bo jak przegrają za 3 punkty to może być po nich.
A jest w calorocznym? ;>
Puchar PBAA jest w calorocznym? ;>
Bo ja nie widze :;/:
Norma, tam wchodzą kursy po 8/1 . W czwartej kwarcie druzyny potrafią odrobic po 20pkt.Mahindra 5 min do końca kwarty prowadza 17 punktami, koniec kwarty zostal jeden punkt, już nie wspomnę o 14 faulach w kwarcie tej drużyny
Może nie tyle skorumpowana co bez pomysłu na grę w prawie każdej drużynie. Jeśli trójki nie siedzą to drużyna jest zatopiona. Oni nawet z nieprzygotowanych pozycji pod kryciem rzucają. Podania i wybory czasem mają fatalne. Większość to jeźdzcy bez głowy. Ale liga wesoła i fajnie się ogląda. Oczywiście jeśli wchodzi albo się jej nie gra ????Mahindra 5 min do końca kwarty prowadza 17 punktami, koniec kwarty zostal jeden punkt, już nie wspomnę o 14 faulach w kwarcie tej drużyny
Dałem under 54,5, a co tam, zaszaleję ????
Ej, wy nie żartowaliście. Ja myślałem, że na boisku w Mahindrze gra jakiś typ co może się tak samo nazywa, ale zgooglowałem i skurczysyn w przerwach między walkami naparza w kosza XDDDarkAdi ,gra Many Pacquiao ?
Czaisz goscia, to ten znany mega bokser.Gdybym wiedział, który to ????
Nie śledzę tego meczu, aż tak uważnie aby patrzeć na koszulki, ale może go odnajdę