Tomek80
Bardzo grubo w tą Argentynę w kosza wchodzisz? =)
Btw.
Gdyby kursy na Włochów były przynajmniej odrobinę konkretniejsze to wszedłbym w preplay. Tak to czekam na live. Mimo całej sympatii i sercu do Polaków, szanse większe daję Fijałkom, ale nie aż na tyle by ich grać po 1,60.
W ręcznej w 1. połowie Francja zanotowała bodajże 10 strat (Argentyna tylko 3). Myślę, że w drugiej połowie aż tylu nie zrobią i zachowają podobną skuteczność ataku i obrony, wówczas 2. połowa spokojnie powinna się zamknąć na ok. -5.
2.43 na Saxton/Schalk z Fijałkami buaahahahaha UNIBET promo ????
Graty za bet, ale imho 21-19; 21-18 to nie izzi ...Izzi 2-0 odesłali naszych do domku
Dzięki, może masz racje ale raczej nie czułem się zagrożony. Na początku miałem pomysł dubla przeciwko dwóm Polskim parom ale odpuscilem sobie, liczyłem ze Losiaki ogarna jednak.Graty za bet, ale imho 21-19; 21-18 to nie izzi ...
????ojj tak patrząc na ten mecz to wydaje mi się, że jednak Litwa to wygra.
Złapałem ich za 1,86. I tak lojalkę dostałem, więc najwyżej pójdzie się titać ????
Ja wszedłem w Litwę dlatego, że widzę, że Argentyna bardzo chce. I wydaje mi się, że w końcówce obróci się to przeciwko nim. Do tej pory zagrali dwa fajne mecze na Igrzyskach, ale dziś seria chyba zostanie przerwana.
???? ???? ????Ruchać matki.
Kolejny dubel siedzi. Extra.