to proszę o wyjaśnienie ????Marek, chyba do końca nie wiesz czym jest handicap azjatycki NA ŻYWO.
jest 1:9 to chyba i to dużyjest 8:0 to gramy azjana 9, 9,5 @2 ????
większych pierdół w życiu nie czytałem :grin:To jest handicap liczony od wyniku 0:0. Czyli jak grasz przy wyniku 8:0 -9,5 musi być 18:0 na koniec meczu.
Lol ????To jest handicap liczony od wyniku 0:0. Czyli jak grasz przy wyniku 8:0 -9,5 musi być 18:0 na koniec meczu.
nie ma czasu za szybko bramki wpadają ????marek611 pewnie grał azjatycką liczbę goli na 1 połowę
natomiast crystalis ma rację co do handicapu azjatyckiego na żywo
niestety takie nieporozumienia jak się podaje typy niedokładnie (trzeba zaznaczać że chodzi o liczbę goli)
To jest handicap liczony od wyniku 0:0. Czyli jak grasz przy wyniku 8:0 -9,5 musi być 18:0 na koniec meczu
Na niektórych bukmacherach podczas gry live podają linie do grania przy obecnym wyniku, czyli co wydarzy się dalej w meczu. Akurat w tym przypadku wiadomo, że tak nie jest, ale nie było to takie głupie pytanie.większych pierdół w życiu nie czytałem :grin:
jakie wysokie? normalne kursy, nie przekraczaly @2 azjatycka suma goli to nie handicap i nie liczy sie od momentu w ktorym grasz zaklad. bylo 5-0 dal over 6,5 do ht to nie musza jebnac 7 goli czyli np 12-0 tylko 2 np 7-0, inaczej ma sie z handi azjatyckim, gdzie w sumie dobrze wyjasniles ze liczy sie od tego momentu. ale wystarczylo wejsc w mecz i wszystko jasne co podawal.No tak, ale skoro nie mam racji to czemu kursy które podawał marek611 są tak wysokie?
Właśnie chodzi o to, że akurat w tym przypadku te linie są chyba podane na live, inaczej wchodzę all-in na Polki -5 za 1.975 (bo przy tym wyniku jest wlasnie taki kurs)
2:1 strasznie nudny meczMetallurg Novokuznetsk - HC Red Star Kunlun 1 @ 1,70