Na luzie, bet dniaAustralia poki co jak rowny z rownym. Moze moje +26.5 wejdzie ????
ja miałem under 186.5 ;Dheh, 185,5 linia i rzucają 186 ????
to gratuluję ;-)ja miałem under 186.5 ;D
gada przez nos? ja przed chwilą oglądałem transmisję piłki wodnej, gdzie gościu brzmiał tak jakby miał tampony powkładane w dziurki od nosaKomentator od skoków do wody na tvp1 ma jakieś problemy czy co jest xD?
mało słychać tego drugiego, a ten jak mówi, to mówi głośno, wchodzą sobie w słowo i tak śmiesznie to wygląda, jakby gadał sam ze sobą ????gada przez nos? ja przed chwilą oglądałem transmisję piłki wodnej, gdzie gościu brzmiał tak jakby miał tampony powkładane w dziurki od nosa
Najs, wrzucaj typkiDzisiaj zrobilem ciekawy eksperyment. Wplacilem 200 Euro do Marathonbet i gralem tylko LIVE. Zagralem z 50 betow w ciagu dnia, gralem glownie na kursy powyzej 1.70, czasami duzo wyzsze, gralem na dogi, ktore wygrywaly w spotkaniu. Przerozne dyscypliny, przerozne rodzaje betow (czyste winy, handicapy etc.). Stawki od 5 Euro do 30 Euro, ale glownie z zakresu 10-15 Euro/bet.
Koncze z 470 Euro na koncie czyli 270 Euro na czysto..
Normalnie wplacalem 200 Euro, 2 bety i jazda a tutaj naprawde ponad 50 betow. Troche to trwalo, ale rezultat mnie zaskoczyl.
Jutro probuje jeszcze raz, jezeli znowu bede na plus to mam nowa taktyke.
Wrzucam czasami, ale to jak jestem pewien czegos, tutaj akurat mialem dzien wolny to zrobilem ten eksperyment. Nie interesowaly mnie wielkie szczegoly, tylko statystyki i obecna sytuacja w spotkaniu. Czasami trafialem mecze np. pilki noznej, gdzie druzyna prowadzila 1:0, kurs byl 2.50 a mecz sie konczyl 3:0 ????Najs, wrzucaj typki
Co one tworzą ????teraz oglądam to. Dla picu postawiłem trochę na czarną :
http://sport.tvp.pl/rio/26386628/tenis-stolowy-k-final-mecz-o-3-miejsce
Polecam, niesamowite są ????