>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Troche off, ale muszę szybko spytać. Założyłem nowe konto na Unibecie (poprzednie mi usunęli, bo dałem tryb &#39;wakacji&#39; czy coś takiego około 2 lata temu). Zalogowałem się na nie i nie mogłem nic zrobić, ani depozytu ani rynku, nic. Wylogowałem się i chciałem ponownie zalogować a tam konto niedostępne i nie wiem o co chodzi :eek:. Ktoś coś?

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
gada przez nos? ja przed chwilą oglądałem transmisję piłki wodnej, gdzie gościu brzmiał tak jakby miał tampony powkładane w dziurki od nosa
mało słychać tego drugiego, a ten jak mówi, to mówi głośno, wchodzą sobie w słowo i tak śmiesznie to wygląda, jakby gadał sam ze sobą ????
oho, ten drugi chyba ogarnal mikrofon, bo go słychać ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Dzisiaj zrobilem ciekawy eksperyment. Wplacilem 200 Euro do Marathonbet i gralem tylko LIVE. Zagralem z 50 betow w ciagu dnia, gralem glownie na kursy powyzej 1.70, czasami duzo wyzsze, gralem na dogi, ktore wygrywaly w spotkaniu. Przerozne dyscypliny, przerozne rodzaje betow (czyste winy, handicapy etc.). Stawki od 5 Euro do 30 Euro, ale glownie z zakresu 10-15 Euro/bet.
Koncze z 470 Euro na koncie czyli 270 Euro na czysto..
Normalnie wplacalem 200 Euro, 2 bety i jazda a tutaj naprawde ponad 50 betow. Troche to trwalo, ale rezultat mnie zaskoczyl.
Jutro probuje jeszcze raz, jezeli znowu bede na plus to mam nowa taktyke.

C 326

carambula88

Użytkownik
Dzisiaj zrobilem ciekawy eksperyment. Wplacilem 200 Euro do Marathonbet i gralem tylko LIVE. Zagralem z 50 betow w ciagu dnia, gralem glownie na kursy powyzej 1.70, czasami duzo wyzsze, gralem na dogi, ktore wygrywaly w spotkaniu. Przerozne dyscypliny, przerozne rodzaje betow (czyste winy, handicapy etc.). Stawki od 5 Euro do 30 Euro, ale glownie z zakresu 10-15 Euro/bet.
Koncze z 470 Euro na koncie czyli 270 Euro na czysto..

Normalnie wplacalem 200 Euro, 2 bety i jazda a tutaj naprawde ponad 50 betow. Troche to trwalo, ale rezultat mnie zaskoczyl.

Jutro probuje jeszcze raz, jezeli znowu bede na plus to mam nowa taktyke.
Najs, wrzucaj typki ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Najs, wrzucaj typki ;)
Wrzucam czasami, ale to jak jestem pewien czegos, tutaj akurat mialem dzien wolny to zrobilem ten eksperyment. Nie interesowaly mnie wielkie szczegoly, tylko statystyki i obecna sytuacja w spotkaniu. Czasami trafialem mecze np. pilki noznej, gdzie druzyna prowadzila 1:0, kurs byl 2.50 a mecz sie konczyl 3:0 ????
Pewnie mialem duzo szczescia, jutro sprobuje jeszcze raz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom