>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Brouwer/Meeuwsen vs Bockermann/Fluggen
Brower/Meeuwsen @1.72 bet365
Dogi mają dzisiaj swój dzień ale nie wierzę że Holendrzy przegrają

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
A czy oni musza wszystko wygrywac 50 punktami? Wenezuela na gazie i bez kompleksow. Wydaje mi sie, ze handi pokryja bez problemu, po 1 kwarcie 18:18
Dokładnie. Ludzie się przyzwyczaili. Stany tak czy siak ten mecz wygrają. Wystarczy, że wrzucą w którejś kwarcie wyższy bieg. Nie ma sensu się przemęczać. Gorzej, jak ktoś ich grubo pograł, ale to już jego problem.

C 326

carambula88

Użytkownik
Chinol nie wyrobil! Kazach po medal!
Taki pewniaczek był z niego ???? często tak sie zdarza ale nie spodziewałem się, że Chińczyk.. nie cieszmy się na zaś, bo musi podrzut zaliczyć Kazach żeby był medal.. a widze ze strasznie sie gotuje. Wyrwał ledwo 135, a miesiac temu 147 zaliczył..

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Taki pewniaczek był z niego ???? często tak sie zdarza ale nie spodziewałem się, że Chińczyk.. nie cieszmy się na zaś, bo musi podrzut zaliczyć Kazach żeby był medal.. a widze ze strasznie sie gotuje. Wyrwał ledwo 135, a miesiac temu 147 zaliczył..
aaa to kiepsko, myslalem ze jak Chinol odpadl to juz 100% medal ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Haha, nie wierzę. Jeżeli tak jak mówiłem USA odpusczą 4 kwartę to możemy być w miarę spokojni o handi na Wenezuele. Jezeli jednak ta pierwsza kwarta ich rozdraznila i beda chcieli dac Wenezueli nauczke to ciezko to widze ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom