zraszacz-bukow
Użytkownik
Fognini/Seppi - Bellucci/Sa
Ale cyrki beda w tym meczu ????
Tyle lat na forum i ciągle narzekają jak rasowi debliści mogą przegrać ze sklejką...Raz człowiek złamał swoją złotą zasadę o niegraniu debla, bo zobaczył fajny kurs na deblistów przeciwko sklejce deblowych ogórów i oczywiście w plecy.
Do kosciola chodze, ale nie daje na tace. Daje zebrakom i pijakom pod kosciolem.lepiej oddaj na kościół
Mi się wydaję, że często jestem świadkiem takiego zjawiska ???? Może palnę głupotę, ale wydaje mi się, że debliści w większości to singliści, którym albo nie wyszło, albo są już za starzy na singla, albo nie chce im się po prostu tyle biegać. Jestem ciekaw, czy jakby załóżmy Djoko z Fedexem się nie zgrali to czy by nie zaczęli gromić konkurencji.Tyle lat na forum i ciągle narzekają jak rasowi debliści mogą przegrać ze sklejką...
można było na maxa -5,5 ????
a dlaczego?Fognini/Seppi - Bellucci/Sa
Gorzej z tymi co pograli ...Anonsowali ciężary w kat. 62 kg M, Kazach wychodzi o dużo mniej niż dźwigał miesiąc temu. Chyba koksu zapomniał, także ostrożnie jak ktoś nie pograł
Uprzedziles mnie grchuck :razz:no ja nie wiem chcialem to grac ale odpuscilem, nie przypadkiem ograly japonki bialorus druga sprawa brazylijki na serio byly bezradne jak japonki stanely w obronie. Overy juz za wysokie a handi tu i na 10 sie moze skonczyc lekko.
No właśnie...Gorzej z tymi co pograli ...
Rozumiem ze szanse na medal zmalaly drastycznie?Anonsowali ciężary w kat. 62 kg M, Kazach wychodzi o dużo mniej niż dźwigał miesiąc temu. Chyba koksu zapomniał, także ostrożnie jak ktoś nie pograł