>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
kapel 296

kapel

Użytkownik
Raz człowiek złamał swoją złotą zasadę o niegraniu debla, bo zobaczył fajny kurs na deblistów przeciwko sklejce deblowych ogórów i oczywiście w plecy.
Tyle lat na forum i ciągle narzekają jak rasowi debliści mogą przegrać ze sklejką...

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja już któryś raz mówię, że nie ruszam tych imbecylów deblowych i nic. Tutaj chyba zarobić można grając na sklejki kiedy są dogami. Który raz ja się na to naciąłem.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Tyle lat na forum i ciągle narzekają jak rasowi debliści mogą przegrać ze sklejką...
Mi się wydaję, że często jestem świadkiem takiego zjawiska ???? Może palnę głupotę, ale wydaje mi się, że debliści w większości to singliści, którym albo nie wyszło, albo są już za starzy na singla, albo nie chce im się po prostu tyle biegać. Jestem ciekaw, czy jakby załóżmy Djoko z Fedexem się nie zgrali to czy by nie zaczęli gromić konkurencji.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Gram troche wbrew zasadom, bo po tak overovej polowie, nalezy sie spodziewac underu, ale ten mecz moze byc inny.
Over 154,5 pkt w meczu. To sa kobity, wiec ze stawkmi , lepiej nie szalec.
Brazylia-Japonia.

C 326

carambula88

Użytkownik
Anonsowali ciężary w kat. 62 kg M, Kazach wychodzi o dużo mniej niż dźwigał miesiąc temu. Chyba koksu zapomniał, także ostrożnie jak ktoś nie pograł ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
no ja nie wiem chcialem to grac ale odpuscilem, nie przypadkiem ograly japonki bialorus druga sprawa brazylijki na serio byly bezradne jak japonki stanely w obronie. Overy juz za wysokie a handi tu i na 10 sie moze skonczyc lekko.
Uprzedziles mnie grchuck :razz:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Brazylia byla dzis mega faworyzowana, podobnie jak wczoraj faceci w meczu z Litwa, tylko nie wiem czemu. To juz nie sa mistrzostwa Ameryki Poludniowej, gdzie sedziowie wygwizdali zwyciestwo Wenezueli(gospodarz)w chamski sposob z Brazylia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom