>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
qrchuck, patrze na ten mecz USA-Wenezuela i nic nie moge wypatrzec :]
W tak wysokie handi nie wchodze. Nie wiadomo, czego spodziewac sie po USA, ale raczej bronic im sie nie bedzie chcialo, bo i po co, wiec ta Wenezuela, ok 55 punktow powinna sie zakrecic.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
qrchuck, patrze na ten mecz USA-Wenezuela i nic nie moge wypatrzec :]
W tak wysokie handi nie wchodze. Nie wiadomo, czego spodziewac sie po USA, ale raczej bronic im sie nie bedzie chcialo, bo i po co, wiec ta Wenezuela, ok 55 punktow powinna sie zakrecic.
Z Chinami bronili wysoko, z tym, że Chiny grały szybkie krótkie akcje. Niska linia niby na mecz ale ciekawe jak Wenezuela będzie grać. W sparingu USA miało ogromne problemy w ataku ale w obronie zagrali miód pozwalająć Wenezueli chyba na under 25% FG ;]

Ja na noc gram tak:

https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-koszykowka-mezczyzn-6-21-sierpnia-2016-a-135997.html

Kevin Durant over 18,5 pkt @ 1,85 Expekt
Też imo wejdzie. Biorę bo to jednak dla takiego kota nisko ustawiona linia, zwłaszcza że te tróje są blisko. Idę na mecz.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Klay się zablokował z Chinami to dzisiaj dostanie mniej minut i też nie poszaleje. To nie jest GSW. Durant raczej pokryje 18,8 ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Wenezuela +48,5 @1.83 bet365
dobra, przez to co pisałem tutaj złapałem linię tylko 47,5, ale myślę, że Wenezuela będzie chciała powalczyć i nie dopuści do aż tak dużej porażki. Pamiętajmy, że zespół w USA lubi również rozluźnić się w czwartej kwarcie.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Wenezuela +48,5 @1.83 bet365

dobra, przez to co pisałem tutaj złapałem linię tylko 47,5, ale myślę, że Wenezuela będzie chciała powalczyć i nie dopuści do aż tak dużej porażki. Pamiętajmy, że zespół w USA lubi również rozluźnić się w czwartej kwarcie.
Pogralem grubo na odrobienie all-ina. 13:13 poki co ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom