>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Do ekspertów - jest przełamanie w meczu Pavluska. Mam go zagranego po kursie 8. Na ten moment mogę zamykać i wyciągać trochę ponad 100% wkładu. Robić to, czy czekać do końca?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
przy 40:15 holender dwa razy wywala w aut pożniej minięty przy siatce a na sam koniec wolej w siatke. cudnie to rozegrał :] od pavlaska uciekaj jak najdalej

seba6 533

seba6

Użytkownik
Griekspoor 2 set @2.75
Powinny byc tu kursy wyrownane, bez przesady
edit:
⛔
hahaha.. co za gosc. 9 gemow serwisowych z rzedu wygyrwa na lajcie a w dwóch sie lamie z 30:0 ????
Ciekawe ile za to dostal ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Zamknąłem w pizdu. I tak się dorobiłem, a ten młody gra naprawdę dobrze i nie jest powiedziane, że Pavlusek tego nie przegra w TB

M 493

milo93

Użytkownik
Do ekspertów - jest przełamanie w meczu Pavluska. Mam go zagranego po kursie 8. Na ten moment mogę zamykać i wyciągać trochę ponad 100% wkładu. Robić to, czy czekać do końca?
Ja bym wziął bo tb to loteria :cool:

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Tak bardzo mocno Pavlasek został skrzyczany, że i grać zaczął lepiej ????
Co nie znaczy, że nie przegra ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Tak bardzo mocno Pavlasek został skrzyczany, że i grać zaczął lepiej ????
raczej to był chwilowy zanik mózgu u jego rywala, teraz wszystko wraca do normy tzn. pavlasek gra jak grał. na początek jak narazie dwa podwójne w pierwszym gemie. on nie ma prawa tego wygrać

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ta piłka co ją młody wziął wolejem teraz to nie była autowa czasem?
Ten Griekspoor ma dopiero 20 lat. Jak popracuje nad głową to może być z niego naprawdę solidny grajek

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom