Można bo wygrajak można grać na Rao po 1,30 ;o
Można bo wygrajak można grać na Rao po 1,30 ;o
jak pisałem kursy były 1,44 - 5,5Biorąc pod uwagę, że 4.08 grają rewanż LE a 07.08 rusza liga nie sądzę by dzisiaj grali zawodnicy kluczowi, over dobrze wygląda ale za drobne można spróbować coś w stronę Emmen ~5,5
jesteś pewien? bo ja nie za bardzo. Po lepszym kursie na pewno jest inna opcja. Rao serwis? Ivo też miał serwis i małpiszon go odprawiłMożna bo wygra
Dobra ale Rao to nie Karlovic +gra u siebiejesteś pewien? bo ja nie za bardzo. Po lepszym kursie na pewno jest inna opcja. Rao serwis? Ivo też miał serwis i małpiszon go odprawił
Thiem też grał u siebie i w pierwszym meczu poleciał. Gael jest w gazie i może namieszaćDobra ale Rao to nie Karlovic +gra u siebie
Rao jest solidny do bólu dla mnie spokojnie wygra, ale to sport zobaczymy po meczuThiem też grał u siebie i w pierwszym meczu poleciał. Gael jest w gazie i może namieszać
ja nie twierdzę, że nie wygra, ale można zagrać tutaj coś lepszego.Rao jest solidny do bólu dla mnie spokojnie wygra, ale to sport zobaczymy po meczu
A masz coś?ja nie twierdzę, że nie wygra, ale można zagrać tutaj coś lepszego.
weszloMalaysia Women v Myanmar Women Asian over 1,5 ht
1.60
raczej pavlasek sobie tylko przebija a jak chce coś mocniej przyłożyć to albo siatka albo autPavlasek tak nie ogarnia na returnie czy tamten ma dzień konia?
Ale skubany ma mocraczej pavlasek sobie tylko przebija a tan kończy